Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto arhiva Vocea Valcii

Cumnatul lui Ion Nicolae, „Dintele de Aur” îl va înlocui pe Voicu în Consiliul Local

foto arhiva Vocea ValciiVă mai aduceţi aminte de Ion Nicolae, „Dintele de Aur”, cel care a poluat politica vâlceană, în urmă cu câţiva ani, traseist politic dovedit şi cărător de genţi politice înalte? Ei bine, şi noi credeam că nu vom mai auzi în veci de el, însă evenimente recente, cum ar fi condamnarea definitivă a consilierului local Iulian Voicu la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie îl aduc pe Ion Nicolae în lumina reflectoarelor din politica vâlceană.

Aşadar, Iulian Voicu pierde mandatul de consilier local şi, pentru că el a candidat pe lista PPDD la Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea, logic este ca acesta să fie înlocuit tot de un pepededist. Încercând să aflăm care este următorul pe listă, mare ne-a fost uimirea când ni s-a spus că Laurenţiu Mihăilă, cel care ar trebui să vină în locul lui Voicu, este cumnatul lui Nicolae, din partea celei de-a treia soţii a acestuia.

Spre aducere aminte…

După ce a trecut pe la mai toate partidele de pe eşicherul politic şi a plecat de la toate cu un şut în dos, ultimul de la care a fost dat afară fiind partidul lui Tăriceanu, Nicolae fiind alungat în vara anului trecut de echipa lui Romeo Rădulescu, care şi acesta a făcut o haltă pe la ALDE.

Dintotdeauna Nicolae a încercat să parvină prin intermediul politicii, mai ales după ce a înţeles ce bani frumoşi poţi să faci dacă cumva eşti la butoanele unui partid, fie el şi mic, micuţ.

Ne aducem cu toţii aminte că după o campanie electorală, Dinţişorul, membru activ al PNL la acea vreme, a apărut la volanul unui Audi Q7 nou-nouţ, plătit cu banii jos. E drept, că între timp, omul a devenit mai discret, pentru că deşi şi-a îndesat buzunarele şi cât a condus PPDD-ul la Vâlcea, Nicolae nu şi-a mai afişat bogăţia.