Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

COSTI RĂDULESCU: Microbuzele şi copiii nu au culoare politică!

Deputatul PSD Constantin Rădulescu le solicită liberalilor să renunţe la ipocrizie şi să-şi amintească cum se repartizau microbuzele şcolare în timpul guvernării liberale.

Preşedintele executiv al PSD Vâlcea îi reaminteşte preşedintelui PNL, Cristian Buican, care a acuzat autorităţile judeţene că au repartizat pe criterii politice cele 16 microbuze şcolare, că „90% din parcul auto şcolar din judeţ aparţine primăriilor PNL”.

„Eu nu vreau să-mi amintesc acum modul cum se repartizau pe vremuri microbuzele şcolare în judeţul Vâlcea, când primarii care nu avea cătune izolate sau care aveau sub 1.000 de locuitori primeau microbuze şcolare. Asta doar pentru că aveau primari PNL. Nu vreau nici să-mi amintesc cum primari ai altor partide erau racolaţi de PNL, în schimbul unui microbuz şcolar. Dar domnul Buican se pare că a uitat şi omite voluntar sau involuntar faptul că 90% din parcul auto şcolar din judeţul Vâlcea aparţine primarilor PNL. Noi nu am protestat atunci, pentru că am spus că este în avantajul copiilor din comună şi orice mijloc de transport spre şcoală este binevenit. Liberalii ar trebui să facă un recurs la memorie, pentru că etapa I a repartiţiei a fost mai degrabă o reparare a unor lucruri din trecut. M-aş bucura sincer ca liberalii să se gândească în primul rând la copii care, din toamnă, vor merge la şcoală cu aceste microbuze, iar copii nu au culoare politică”, a declarat deputatul Costi Rădulescu.