Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto: Facebook

Candidatul PSD la Zătreni are toate şansele să-l „zdrobească” pe actualul primar PNL

foto: FacebookEste perioada când în toate localităţile judeţului Vâlcea se fac sondaje de opinie, iar partidele politice caută cei mai buni candidaţi. Şi în localitatea Zătreni, principalele forţe politice fac jocurile pentru alegerile locale din vara acestui an.

În această localitate, în ciuda faptului că acum pare un partid dezbinat, PSD ar putea să producă surpriza. Candidatul social-democrat Sandu Marin promite să facă o figură frumoasă şi să-l detroneze pe actualul primar liberal Constantin Liţoiu. Conform sondajului de opinie realizat de PNL, social-democratul Sandu Marin ar avea un procent de 62%, în timp ce edilul Niţoiu este creditat cu doar 34%.

Trebuie precizat că Sandu Marin, candidatul PSD pentru primăria Zătreni, este actual consilier local, el fiind ales în anul 2012 pe listele PPDD-ului, fiind văzut acum ca fiind singurul politician puternic ce se poate lupta cu edilul PNL. De aceea, conducerea pesedistă a făcut tot posibilul pentru a-l aduce în echipa PSD Zătreni pe Sandu Marin, iar acum când a reuşit are toate şansele să-l „zdrobească” la alegeri pe edilul PNL Constantin Liţoiu.