Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ÎNCĂ o TRĂDARE în PSD! Curelaru, primarul de la Bălceşti, a umflat rândurile la PNL

Decizie deloc surprinzătoare a primarului oraşului Bălceşti, Ion Curelaru, care sâmbătă, 6 februarie 2016, a luat decizia de a trăda PSD Vâlcea şi a se alătura liberalilor vâlceni. Hotărârea sa a venit ca urmare a faptului că social-democraţii aveau de gând să numească un alt candidat la viitoarele alegerile locale din vara acestui an şi să-l scoată din cărţi de tot pe Ion Curelaru.

Conducerea PSD Vâlcea a tăiat în carne vie la Bălceşti, după ce un ultim sondaj de opinie arăta că actualul primar nu mai este dorit de cetăţeni, iar şansele sale de a câştiga un nou mandat sunt minime. Conform cercetării sociologice, Ion Curelaru strânge în acest moment doar 17% din sufragii, în timp ce un alt social-democrat ar avea 52% în sondaj.

Astfel, s-a luat decizia ca la alegerile locale din luna iunie, PSD Vâlcea să iasă la luptă cu Aurel Radu, un candidat care, aşa cum spuneam, ar avea în sondajele de opinie şanse de peste 50%, în timp ce liberalii se pare că şi-l asumă pe Ion Curelaru, în lipsă de alte variante.