Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: arhiva Vocea Valcii

ALDE VÂLCEA: Remus Grigorescu, candidat pentru Primăria Râmnicu Vâlcea

Foto: arhiva Vocea ValciiALDE VÂLCEA: Remus Grigorescu, candidat pentru Primăria Râmnicu VâlceaSituaţia de la ALDE Vâlcea după ieşirea definitivă a senatorului Niţu din viaţa publică şi politică este în continuare în fierbere, însă şefii de la Bucureşti, Tăriceanu şi Constantin au decis deja încotro se îndreaptă partidul la Vâlcea, deşi informaţia oficială o vor oferi luni, 21 martie 2016.

Aşadar, negocierile continuă, iar joi seara, reprezentanţi ai ambelor tabere au fost la Bucureşti la discuţii cu liderii partidului. Pe de o parte, cei care conduc acum ALDE, iar în partea cealaltă, Buşu şi Lovin de la PSD Vâlcea, care vin cu o zestre electorală deloc de neglijat. Remus Grigorescu, cel care va candida din partea ALDE la Primăria Râmnicu Vâlcea, a lipsit de la discuţii, din cauza problemelor de sănătate ale tatălui său.

În fine, discuţiile de joi seara nu au avut o finalitate oficială, însă, pe la colţurile care contează se discută deja că lucrurile au fost tranşate. La negocieri a participat şi omul de afaceri Viorel Bica.