Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Săptămâna pe scurt – de la lume adunate

– la Brezoi, PP-DD a scos un consilier local. Gabriel Nițescu a intrat în legislativul orașului de pe poziția de candidat la primăria orașului – Victor Ponta merge dintr-o înfrângere politică în alta. Curtea Constituțională a României a decis ca președintele Traian Băsescu să reprezinte țara la Bruxelles, în calitate de șief al statului – gafele impardonabile ale guvernării USL, făcute până acum: – numirea la Educație a unui interimar care nu avea ce căuta în acest post – nimic din ce a promis Guvernul Ponta nu a fost pus în aplicare în prima lună de guvernare – fularul celebru care-i acoperea gâtul lui Adrian Năstase va rămâne în istorie de acum încolo –

– La Brezoi, PP-DD a scos un consilier local. Gabriel Nițescu a intrat în legislativul orașului de pe poziția de candidat la primăria orașului. Imediat după alegeri, a doua zi, Nițescu a făcut “ din prostie evident, un circ greu de imaginat pentru 2012. S-a dus la primărie spunând că a venit la serviciu și cerea celor care erau în instituție să-i arate unde va avea biroul. Mare le-a fost mirarea celor ce l-au auzit. Noi însă nu ne mai mirăm chiar așa de tare, pentru că nu avem la ce să ne așteptăm de la reprezentanții unui asemenea partid. PP-DD este emanația puturoasă a unui post de televiziune infect, iar la Vâlcea este condus de un om ,,insalubru politic  “ Ion Nicolae. Delirul lui Nițescu a continuat. I-a promis primarului că-l va ajuta cu fonduri, Schell a rămas puțin surprins, neînțelegând despre ce e vorba. Probabil edilul șief se aștepta la multe, dar în niciun caz nu a prevăzut răspunsul noului consilier local care a venit prompt. Nițescu a promis că va ajuta administrația din Brezoi cu fondurile pe care le vor primi de la conducerea PP-DD. Iată că nenorocita demagogie și gargară care reiese din promisiunile fantasmagorice și nocturne ale lui Dan Diaconescu a prins rădăcini în mintea unor oameni.

– Românii sunt inventivi, iar la fiecare eveniment important scot pe bandă rulantă poante ce au menirea de a descreți frunțile. S-a întâmplat și în cazul Năstase și iată câteva dintre snoavele celor care au glumit pe seama fostului premier al României.

– Adrian Năstase nu a încercat să se sinucidă, el a vrut să-l împuște pe Traian Băsescu care îi stătea în gât!

– Realizatorii celebrei serii de filme cu Bruce Willis “ „Greu de ucis  – s-au gândit să facă și o serie de filme cu Adrian Năstase. Aceasta se va numi „Greu de sinucis !

– Adrian Năstase este cel mai mare patriot al momentului. El a refuzat să meargă „la răcoare  în condițiile în care tot poporul român se topea de căldură…

– Conducerea penitenciarului Rahova a primit recent o scrisoare de la doamna Năstase în care se spunea: „Vă rog sa îl scuzați pe Adrian că nu vine la dvs. și să nu îi puneți absent nemotivat. El nu poate veni pentru că a făcut „roșu ™ în gât .

– Familia a hotărât să nu îl mai lase pe Adrian Năstase să joace la loz în plic… Le este teamă ca nu cumva să nimerească un loz cu mesajul „mai trage o dat㠝.

– Victor Ponta merge dintr-o înfrângere politică în alta. Curtea Constituțională a României a decis ca președintele Traian Băsescu să reprezinte țara la Bruxelles, în calitate de șief al statului. Așa cum reiese din decizia CCR, președintele poate delega această atribuție prim-ministrului, deci acestuia nu i-o poate da Parlamentul, așa cum s-a încercat. Chiar dacă România este republică semi-prezidențială, în care forul legislativ are rol decisiv, era inadmisibilă inițiativa lui Ponta (care a primit girul Parlamentului) de a se duce el la Bruxelles. Nu este prima și probabil nici ultima eroare pe care-o face Victor Ponta. Totu și, cel poreclit pe nedrept Micul Titulescu (iată cum se murdărește de noroc bolșevic amintirea unuia dintre cei mai mari bărbați de stat ai României în perioada interbelică) a amenințat în fața camerelor de luat vederi, punând populația țării în fața unei alegeri perverse și perfide. Cred că singurii care pot decide sunt cetățenii României”, a zis ucenicul politic al lui Adrian Năstase, care a lăsat de înțeles că poporul va decide în urma unui referendum între USL și Băsescu. S-ar putea ca poporul, odată întărâtat să dea USL “ ului aceea și palmă morală pe care-a dat-o și în 2007. Atunci alianța celor 322 de haidamaci, care l-au suspendat pe președinte, ,, și-a furat-o  rău de la poporul care l-a reconfirmat pe șieful statului cu 75%. Poporul iritat se va comporta cam la fel, pentru că odată cu trecerea timpului, această construcție anormală și medievală (din punctul de vedere al modului de comportare) își va arăta neputința. Și-atunci va da cu ei de pământ o dată în plus!

– România nu va mai avea președinte de republică pentru că Vladimir Putin a hotărât ca imediat ce NATO se va dizolva, după destrămarea UE, teritoriul primatelor mioritice va fi reorganizat după vechea hartă a cnezatelor unde vor fi numiți oameni loiali Moscovei. Pe acest fond, Băsescu va dispărea cu Udrea lui cu tot în spumele mării, iar Boc va reveni la numele de războinic, adică Menumorut și va fi uns Cneaz al Feleacului de Jos.

– Gafele impardonabile ale guvernării USL, făcute până acum: – numirea la Educație a unui interimar care nu avea ce căuta în acest post (atât prin calificarea sa cât și prin măsurile pe care le-a luat cât și pe cele pe care vrea să le ia în 2013), care se crede ministru pe vecie – numirea incompetentului Marga (mare iubitor de ru și și Putin) la externe – numirea lui Corlățean la Justiție care, prin declarațiile făcute până acum,  influențează justiția – numirea lui Dan Constantin, pupilul lui Voiculescu, la Agricultură – numirea scuipiciului incompatibil Diaconu, la Cultură – numirea unor prefecți incompatibili (Dan Vasile Constantin, la Neamț), prin încălcarea legilor – continuarea declarațiilor populiste ale unor membri ai Guvernului (vezi declarațiile băbăciunei liberale, madam Câmpeanu) – proasta gestionare a problemei înhumării cenu și poetului ăla maghiar – externalizarea problemei interne (Președinte “Prim ministru) pentru vizita la Consiliul European, uitându-se că Ponta mai este prim-ministru doar până în toamnă, pe când președintele mai are doi ani de mandate (cel puțin teoretic) – ordonanțele de urgență date, fără a fi vreo urgență ¦ și mai sunt, dar m-am săturat să mai scriu!

– Nimic din ce a promis Guvernul Ponta nu a fost pus în aplicare în prima lună de guvernare. De altfel, nimic din ce a promis, din cele 23 de măsuri promise de premier și de guvernul aflat în administrarea țării, nimic nu s-a întâmplat până acum. Joi, 7 iunie, s-a împlinit o lună de zile de când guvernează uslamiștii. Dimpotrivă, toate promisiunile lor  sunt trimise spre anul 2013 și, iată că, de fiecare dată, electoratul își dă seama că Ponta și guvernul mint de îngheață apele.

– Fularul celebru care-i acoperea gâtul lui Adrian Năstase va rămâne în istorie de acum încolo. Desigur, multă lume are pe-acasă acest tip de fular, act de ,,mare mândrie  de acum încolo, mai ales la votanții pesediști. Ar trebui totu și să menționăm că marea majoritate a purtătorilor de asemenea fulare, în carouri mari, dețin doar copii. Năstase îl avea în original “ marca Burberry (după cum au recunoscut majoritatea specialiștilor în vestimentații, la prima vedere), și costă destul de mult. S-au vehiculat diferite prețuri. Mai puțin contează asta. Ceea ce contează cu adevărat este că marca și-ar putea schimba de acum numele, în limbaj colocvial, redenumită ca ,,fular Năstase . Un fel de haină Alain Delon în variantă românească.

– Pataliputra