Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Săptămâna pe scurt, de la lume adunate, 06 noiembrie 2014

• Absolut real: ieri în Rm. Vâlcea, la o biserică, două babe vorbeau: se întrebau dacă au venit „ajutoarele” de la primărie • Crin Antonescu şi susţinătorii lui n-au ridicat nici măcar un deget ca să-l ajute, ba chiar au încercat – şi au şi reuşit – să-l tragă în jos pe Iohannis • Ponta în plină desfăşurare a alegerilor prezidenţiale, nu uită răzbunarea asupra rivalului său

• Absolut real: ieri în Rm. Vâlcea, la o biserică, două babe vorbeau: se întrebau dacă au venit „ajutoarele” de la primărie. Cealaltă zice că n-au venit încă dar o să fie substanţiale de data asta – o să primească un pachet în valoare de 700 de lei, dar că o să le dea telefon primăria, că îi are pe listă, are o listă cu „asistaţii”. De aici vin voturile PSD! Şi aici sunt banii voştri în caz că nu ştiaţi.

• Crin Antonescu şi susţinătorii lui n-au ridicat nici măcar un deget ca să-l ajute, ba chiar au încercat – şi au şi reuşit – să-l tragă în jos pe Iohannis. Prin crearea alianţei cu PSD, PNL-ul s-a compromis iremediabil în sensul că apucăturile mafiote ale PSD-ul s-au transferat şi i-a molipsit şi pe penelişti. Mafioţi sunt în toate partidele dar ca în PSD, partid de Africa fără legături cu Europa, nu mai găsiţi. Tăriceanu e PSD-ist declarat şi recunoscut de Ponta, Antonescu are apucături PSD-iste care nu şi le recunoaşte dar se văd în comportament. El a continuat compromiterea PNL-ul, păstrând alianţa cu PSD-ul cu orice preţ (ce naiv!), că-l face pe el tata Sârbu preşedinte şi nu pe Ponta bărbatul lu’ fie-sa Daciana. Orice apropiere a PNL de PSD are consecinţe negative, inclusiv pentru electoratul PNL. Cât timp au fost împreună (încă din 2007) PSD-ul a început un proces ireversibil de a absorbire a PNL-ului. Nu reuşesc să mă dezmeticesc şi să înţeleg ce urmează să se voteze în turul II!? USL sau USL? Cine e în spatele lui Ponta ştim, cine e în spatele lui Johannis iar ştim. Acum doi ani, PNL-ul milita mai dur decât PSD-ul pentru demiterea preşedintelui. Fenechiu, Calimente, Vosganian, Chiuariu, Alina Gorghiu, Cristina Pocora, Sorin-Roşca-Stănescu plus PDL-iştii care s-au dezis de Băsescu, au mers pe mâna (moartă) a lui Blaga. Care e răul cel mai mic în cazul ăsta? USL sau USL? O să vedem, după turul II, când va ieşi Ponta preşedinte şi Tăriceanu va fi prim ministru. Ţine minte să ţii minte!

• Titluri de articole care te distrează: Adio, foamete! Savanţii români au obţinut primul chec care creşte la loc când îl tai • Un arheolog susţine că munţii Carpaţi au fost ridicaţi de daci acum 3000 de ani ca să-i apere de PSD • Ponta nu mai riscă nimic: „În turul doi, românii din diaspora vor vota în ambasadele Rusiei” • Un român şi-a deschis pensiune cu obiectele pe care le-a furat din hotelurile în care a stat • Halloween inedit! Badea şi Gâdea, costumaţi în specie rară de vârcolac: nu muşcă, ci te pupă-n c..r • Patriarhul a bătut palma cu Victor Ponta: în loc de „Amin” în biserici se va spune „Votaţi Ponta” • Taxa pe internet i-a înrăit pe unguri! Pe lângă Ardeal, vor să ne fure şi parola de la wireless • Revista Capital scoate „Top 100 milionari aflaţi în închisoare” • Criză în spitale: de-acum pacienţii trebuie să vină şi cu medicul de-acasă • Soartă cruntă! S-a vindecat de Ebola, dar a devenit simpatizant Victor Ponta • Manual de religie din Teleorman: Iisus l-a înviat pe Lazăr ca să-l trimită la vot • Ponta nu intră în turul doi! 90% din alegătorii lui sunt senili şi vor uita să vină la vot • Mii de căsnicii salvate! Un român a inventat dispozitivul care menţine mărimea penisului când e frig • 42 ani de la cel mai mare accident genetic din lume! În 1972 se năştea Victor Ponta • Sătulă de selfie-uri cu telefonul, o oglindă a încetat să mai reflecte cocalarii şi piţipoancele • PSD încearcă să dreagă busuiocul! Simona Halep, invitată să-l înlocuiască pe Hrebenciuc în Parlament • S-a aflat de ce duduia economia când era Tăriceanu premier: de la tunurile date de politicieni.

• Ponta în plină desfăşurare a alegerilor prezidenţiale, nu uită răzbunarea asupra rivalului său. El trece la atac direct şi în forţă, trimiţând Corpul de control al Guvernului asupra lui Klaus Iohannis. Prin aceste mijloace josnice el nu înţelege faptul că singur îşi sapă groapa prăbuşirii politice. Această ultimă acţiune oribilă, de a trimite corpul de control pentru a îl umili pe Iohannis, nu poate fi interpretată decât ca o crasă laşitate. El ştie sigur că există poze cu Johannis cum dă cu biciu’ în nişte copii în lanţuri, chiar în faţa celor şase case ale sale din Sibiu. Pozele sunt căutate asiduu de Corpul de control al guvernului şi, împreună cu vinderea ilegală a flotei Transilvaniei, vor constitui motivul de demitere a viitorului preşedinte al României. Fraţilor, comisarii bolşevici au fost mici copii pe lângă ce urmează în România lui Ponta. În ce ţară civilizată a Europei vezi un Prim-ministru în funcţie, candidat la Preşedinţia României, aflat în campanie electorală, să aibă acces la un organ de control asupra activităţii contracandidatului său? Frauda urlă şi nimeni n-o aude?! Nimeni în toată România, nici o instituţie nu poate opri acest abuz?

• Într-un sat din Ardeal, un fotograf nou, cam fără experienţă, încadra aiurea pozele şi de cele mai multe ori oamenilor nu li se vedeau ochii. Vin două unguroaice – mamă şi fiică: – Bune ziua, domnu’ foto. Venit noi la dumnevostre se foteţi la noi. Acuma, pe mine foteţi în fund, şi pe fată în piciore. Da’ ştiţi ce rughem la dumnevostre, domnu’ foto? Foteţi la noi aşe de să ne iese ochii.

• Săptămâna trecută premierul Victor Ponta se bătea cu pumnii în piept că nu a aprobat amendamentul senatorului PSD Şerban Nicolae, care prevede că orice cetăţean (inclusiv jurnaliştii) care dezvăluie informaţii din dosarele penale riscă să fie pedepsit cu închisoarea. După declanşarea scandalului, Ponta se plângea că „serviciul român de propagandă” l-a înfierat că vrea să distrug presa aprobând amendamentul senatorului PSD, fostul avocat al lui Cătălin Voicu, motiv pentru care a decis să desecretizeze stenograma respectivei şedinţe de Guvern în care s-a votat amendamentul. Activewatch – organizaţie de drepturile omului care militează pentru comunicarea liberă în interes public a demonstrat că premierul a minţit. „Guvernul a anunţat că a desecretizat o parte din stenograma respectivei şedinţe de Guvern. Din extrasul transmis, înţelegem că Victor Ponta a aprobat proiectul lui Şerban Nicolae de modificare a Codului Penal”, a precizat Activewatch.

• Pataliputra