Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Momente critice pentru Catalin Botezatu

Situatie critica pentru cunoscutul designer Catalin Botezatu. In urma cu doua zile acesta a fost internat intr-o clinica medicala din Turcia specializata in tratarea problemelor de inima, cancer si tulburari metabolice.

Catalin Botezatu a fost discret insa cativa romani internati in aceeasi clinica l-au recunoscut si au trimis informatiile presei.

Astazi s-a emis primul comunicat oficial de presa din partea clinicii din Turcia in legatura cu starea de sanatate a lui Catalin Botezatu, cu acordul pacientului:

“Pacientul Catalin Botezatu Adrian s-a internat pe 28.01.2014 în clinica noastra si a efectuat, pâna în acest moment (n.r. – 29.01.2014, ora 18.00) urmatoarele investigatii: consult neurologie, RMN la cap – scanarea creierului prin rezonante magnetice; consult cardiologie; test de efort cardio; eco dopler la inima. Rezultatele obtinute pâna în acest moment arata ca pacientul Botezatu Catalin Adrian ridica probleme cardiace – hipertensiune arteriala si probleme la nivelul valvei aortice, cât si probleme de neurologie – la nivel neurovascular. Investigatiile continua, urmând ca dupa finalizare sa prezentam pacientului situatia exacta a sanatatii, cât si recomandarile medicale. Precizam ca informarea s-a facut cu acordul pacientului”.

Conform Libertatea, o sursa care a dorit sa-si pastreze anonimatul a dezvaluit faptul ca indragitul designer este suspect de tumora la creier. Problemele cu inima sunt cunoscute, acesta suferind in ultimii ani patru atacuri cardiace.

In aceste momente de cumpana, Botezatu a postat pe pagina sa de Facebook:

„Ma gandesc de o ora daca sa postez sau nu acest mesaj… Poate e un mod prin care incerc(oare a cata oara) sa demonstrez ca sunt la fel ca ceilalti… Poate doar jobul ma face diferit uneori in ochii vostri, in rest sunt la fel de simplu( sau cel putin asta incerc sa arat), la fel de preocupat de probleme cotidiene, la fel de singur si nefericit… Cine crede ca daca alerg de la un capat la altul al lumii, asta inseamna fericire,implinire sau distractie , se inseala!!! In cele mai grele momente (ACUM)ale vietii mele am fost SINGUR ,desi tot timpul sunt inconjurat de oameni care vor sau au nevoie de CEVA.Am devenit acel ceva la care oamenii apeleaza cand au nevoie de orice! Ma las cu voia mea ,folosit, prostit prefacandu- ma ca nu vad!!! Traiesc incercand sa cred ca toti oamenii sunt frumosi, sensibili, loiali ADEVARATI . De fapt totul e o minciuna, o prefacatorie ieftina, o iluzie in care unii vor sa creada ca traiesc confortabil! Sunt dezorientat, dezamagit si poate putin suparat pe mine ca nu reusesc sa ma desprind, sa renunt la tot si toate; as vrea sa fiu egoist, sa nu mai pot iubi, sa fiu rece, distant, insensibil- sa nu ma afecteze nimic si nimeni!!! Sunt atat de trist si totusi stiu ca nimeni nu ma crede… si asta pt ca nu reusesc sa treaca dincolo de falsul sticlei tv, de aparente, de masti pe care esti nevoit sa le porti pt ca ” asa trebuie”!!!La ora asta sunt intr-un aeroport din care prima oara in viata mea , as vrea sa plec catre o destinatie one way… Si asta doar pt ca realizez ca in viata esti permanent pe cont propriu- singur!!!Am simtit nevoia sa spun toate aceste lucruri din dorinta disperata de a va arata ca sunt om simplu idem cu majoritatea!!! NU SUNT ALTFEL!!!! — feeling confused.”

Sursa foto: Facebook

61459787

Sursa foto: CanCan