Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Mărturii ÎNDRĂZNEŢE ale Madonnei

Madonna este o prezenţă remarcabilă pe scenă şi o artistă completă, şi chiar şi când nu este pe scenă ştie să atragă atenţia. Iată ce informaţii interesante a dezvăluit Madonna pentru Us Exclusive:

„Nu suport ciupercile. Sau escargot (n.r. – melci serviţi ca aparitiv în Spania şi în Franţa). E ca mucusul nazal. Un mucus nazal foarte scump.”

„Persoana pe care vreau cu ardoare să o întâlnesc este Preşedintele Obama. Când naiba o să îl cunosc? Trebuia să mă invite deja la Casa Albă. Probabil se gândeşte că sunt o apariţie şocantă pentru a fi acolo. Sunt îngrijorată. Dacă eram puţin mai modestă sau dacă aş fi fost căsătorită cu Jay Z… Hei, dacă Jay m-ar lua drept a doua soţie, atunci aş primi o invitaţie”.

„Singura piesă vestimentară pe care nu aş purta-o ar fi o pereche de bikini din blană”.

„Ochii reprezintă pentru mine partea preferată a corpului meu, iar picioarele se află la partea opusă. Picioarele mele sunt destul de dezgustătoare”.

„Când vine vorba de căsătorie, urăsc să mie se spună «soţie»”.

„Singura ambiţie pe care aş vrea să mi-o îndeplinesc ar fi să ies la o întâlnire cu Drake şi doar să îl sărut”.

„Ritualul meu secret de menţinere a frumuseţii este de a-mi pune gheaţă, în fiecare dimineaţă, pe ochi. Ice, ice, baby!”

„Urăsc ca oamenii să facă presupuneri. Fără să facă documentare şi să pună întrebări, pur şi simplu presupuneri. Asta mă scoate din minţi. De asemenea, nu îmi place să vorbesc cu cineva atunci când persoana respectivă scrie mesaje. Copiii mei fac asa. Îmi vine să mă urc pe pereţi! Întotdeauna le pun mâna pe telefon şi stric ceea ce fac”.

„Nu pot să spun care a fost cea mai proastă întâlnire de care am avut parte, dar au fost multe. Sunt o femeie a lumii, baby. O calitate care nu poate fi negociată pentru un posibil amant: nu trebuie să stea niciodată departe de mine mai mult de două săptămâni”.

„Amintirea mea preferată legată de Michael Jackson a fost atunci când l-am convins să-şi lase garda jos. Era atât de timid. Odată l-am îmbătat în Beverly Hills. Conduceam Mercedesul meu şi l-am provocat să îşi arunce ochelarii de soare pe geam. Nu s-a putut opri din râs”.