Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Maestrul Ion Dichiseanu a murit

Actorul Ion Dichiseanu a murit joi, 20 mai, la 87 de ani. Din păcate, îndrăgitul artist s-a stins în spital, acolo unde era internat de mai mult timp din cauza unor probleme de sănătate.

Ion Dichiseanu a murit în jurul 15:00, la Spitalul Floreasca din București. Fiica actorului își făcea speranțe cu privire la revenirea lui acasă, mai ales că starea lui se îmbunătățise în ultima vreme. Nu mai era conectat la aparate și chiar începuse să mănânce singur, lucruri care le-au dat speranță celor din familie că va reveni curând acasă.

El a fost infectat cu o bacterie care i-a afectat plămânii și medicii au spus că era vorba despre o pneumonie severă bilaterală.

Ion Dichiseanu fusese la spital pentru o investigație pentru că avea impresia că are ceva la un plămân. A fost să facă o radiografie, dar analizele au fost interpretate greșit. Medicii i-au recomandat să facă o bronhoscopie la o clinică privată, acolo unde i s-a prelevat și o biopsie.

În timpul acestei proceduri, Ion Dichiseanu s-a infectat cu o bacterie care i-a afectat plămânul. Potrivit fiicei sale, această bacterie a fost extrem de agresivă și în urmă cu aproape două luni mărturisea că este o minune faptul că încă era în viață.