Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: diariogaucho.clicrbs.com.br

Fotografii nud cu Madonna, expuse la Paris

Foto: diariogaucho.clicrbs.com.brUn set de fotografii nud cu Madonna, pe când aceasta avea doar 20 de ani, vor fi expuse la Paris începând cu 8 decembrie. Expoziţia începe cu o zi înainte ca vedeta să concerteze în capitala Franței în cadrul turneului său „Rebel Heart”, în datele de 9 și 10 decembrie.

Madonna, acum în vârstă de 57 de ani, a pozat pentru fotograful Martin H.M. Schreiber în 1979, pe când își câștiga existența ca model, în cadrul unui atelier de fotografie organizat la Parson’s New School din New York sub denumirea „Photographing the Nude”. Această colecție de fotografii ale Madonnei a primit denumirea „Lost Nudes”, iar conform publicației britanice starpulse.com, viitoarea regină pop a avut și o scurtă relație amoroasă cu fotograful. Fotografiile au fost publicate și într-unul din numerele din acest an ale revistei Playboy sub titlul „Madonna: Nudes II”.

În 1983 fotografiile cu Madonna nud au făcut obiectul unei dispute în justiție între revista Penthouse și fotograful care a dorit să le publice.