Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Fostul campion mondial la box profesionist O’Neil „Supernova” Bell a fost UCIS

Fostul campion WBC, WBA şi IBF O’Neil Bell, supranumit „Supernova”, în vârstă de 40 de ani, a fost împuşcat mortal, în Atlanta, în timpul unui jaf la coborârea dintr-un autobuz.

În noaptea de miercuri, după miezul nopţii, un poliţist l-a găsit pe „Supernova” întins la pământ, pe stradă, alături de un alt bărbat, care a fost de asemenea împuşcat, dar care a supravieţuit. Acesta din urmă a fost transportat la spital şi le-a povestit poliţiştilor că au fost împuşcaţi în timp ce erau jefuiţi când coborau din autobuz.

Fostul boxer a decedat la locul atacului. Nicio persoană nu a fost arestată în acest caz încă, poliţia fiind de părere că în acţiunea criminală au fost implicaţi doi atacatori.

Născut în Jamaica, Bell a devenit campion WBA, WBC şi IBF la categoria semigrea în 2006, după ce l-a învins, prin KO în repriza a zecea, pe francezul Jean-Marc Mormeck, la Madison Square Garden din New York. Mormeck şi-a luat revanşa anul următor, învingându-l la puncte pe Bell, la Levallois. Bell a înregistrat în carieră 27 de victorii, 25 prin KO, de patru ori a încheiat la egalitate şi înregistrat o înfrângere. El a luptat ultima dată în decembrie 2011, când l-a învins pe Rico Cason, prin KO în repriza I.