Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: hailabord.ro

ATENŢIE! Tratament balnear GRATUIT la Hotel OLTENIA din Băile Govora

Foto: hailabord.roÎn perioada 1 – 15 decembrie 2015, Hotelul Oltenia din Băile Govora efectuează tratament balnear gratuit (4 proceduri pe zi). Persoanele interesate să beneficieze de această reducere trebuie să aibă bilet de trimitere de la medicul de familie, precum şi cardul de sănătate.

Hotelul Oltenia este situat în centrul staţiunii Băile Govora şi are o capacitate de 114 camere duble, 47 de garsoniere, 2 apartamente, precum şi o sală de conferinţe cu o capacitate de 100 de locuri.

Baza de tratament a Hotelului Oltenia este destinata tratarii urmatoarelor afectiuni: afectiunile cailor respiratorii, otorinolaringologice, reumatismale si afectiunilor asociate. In tratamente se folosesc apele minerale iodurate, sulfuroase si cele sulfuroase slab bicarbonatate, precum si namolul sapropelic de la Ocnele Mari.

De asemenea, la Hotel Oltenia se mai fac şi proceduri majore cum ar fi aerosoli individuali, pulverizatii camera, bai generale si partiale la cada, aplicatii parafina , bai galvanice, dar şi proceduri adiacente, după cum urmează: inhaloterapie cu medicamente, electroterapie, magnetoterapie, ultrasunete, solux,laser,kinetoterapie de grup la sala, cura de teren, dus subacval, ultraviolete.