Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: dailymail.co.uk

Fiica lui Paul Walker a primit despăgubiri pentru moartea tatălui ei

Foto: dailymail.co.ukFiica actorului Paul Walker a primit despăgubiri în valoare de 10,1 milioane de dolari de la Fundaţia lui Roger Rodas, magnatul care conducea automobilul în care se afla şi tatăl ei, ce a fost implicat într-un accident fatal, pe 30 noiembrie 2013. Meadow Walker, în vârstă de 17 ani, a primit această despăgubire, în urma unei înţelegeri la care a ajuns cu Fundaţia Roger Rodas, care şi-a asumat „o responsabilitate parţială” pentru acel accident de automobil.

Paul Walker şi prietenul său Roger Rodas au murit după ce automobilul lor, un model Porsche Carrera GT din 2005, pe care Roger Rodas îl conducea, s-a izbit frontal de un stâlp, a ricoşat într-un copac şi a explodat la câteva secunde după impactul iniţial. Starul hollywoodian avea vârsta de 40 de ani.

„Suma plătită de Fundaţia Roger Rodas, transferată lui Meadow Walker, acoperă doar o parte din ceea ce ar fi câştigat tatăl ei, în calitate de star de cinema, dacă viaţa lui nu ar fi fost întreruptă brusc”, a declarat Jeffrey Milam, avocatul lui Meadow Walker, pentru City News Service.

Meadow Walker îşi continuă procesul pe care l-a deschis împotriva companiei Porsche, considerând că automobilul implicat în accidentul de pe 30 noiembrie 2013 nu era înzestrat cu echipamente de siguranţă care ar fi putut să salveze viaţa tatăl lui.