Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Român călcat intenţionat cu maşina și omorât de un italian

Un italian, în vârstă de 35 de ani, în seara de 2 aprilie a accidentat şi ucis un angajat, cetăţean român, al unei societăţi de pază privată din Bologna – Italia.

În seara de 2 aprilie, în jurul orei 23, Iulian Cucu, român de 40 de ani, verifica împreună cu un coleg o casă de la periferia oraşului, pe via Casteldebole, când a fost lovit de maşină. Bărbatul care era la volan a fugit dar, puţin mai târziu, s-a predat carabinierilor de la unitatea din Bertalia.

La faţa locului au intervenit Poliţia municipală, Carabinierii şi procurorul de serviciu.

Italianul de 35 de ani s-a dus cu o prostituată pe câmpul din zona unei case rurale, obiect al controalelor din partea societăţii de siguranţă unde lucra românul. Victima şi un coleg de-al lui s-a apropiat de maşină cu lanterne.

Conform declaraţiei italianului, acesta s-a speriat şi astfel a făcut manevre pentru a se întoarce pe stradă şi a pleca, sfârşind prin a-l lovi pe unul dintre bărbaţi. Odată fugit, ar fi lăsat prostituata să coboare şi, după consultarea unui avocat, a decis să se predea.

Însă colegul victimei relatează o versiune diferită: cei doi ar fi invitat automobilistul să se îndepărteze din zonă şi tânărul de 35 de ani, în acel moment, ar fi fugit cu viteză maximă şi ar fi dat intenţionat în paznicul român.

Cercetările continuă, dar între timp italianul a fost denunţat în stare de libertate pentru omor din culpă şi neacordarea primului ajutor.