Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ROMÂNII AU TALENT: Probleme în paradisul Brio Sonores! Tenorii ar putea pierde premiul

Câștigătorii de la „Românii au talent”, Brio Sonores, ar putea pierde premiul de 120.000 de euro, deoarece cei 8 tenori rămaşi în concurs nu au avut acordul lui Ion Brătescu, cel care s-a retras după preselecţii şi care deţine în proprietate numele de Brio Sonores.

Concursul „Românii au talent” a luat sfârşit, câştigătorii fiind celebrii de acum tenori din Chişinău, cunoscuţi sub denumirea Brio Sonores, care urmează să încaseze cecul de 120.000 de euro. Însă, tocmai numele trupei le va pune probleme deoarece acesta este deţinut de un al membru al trupei, care s-a retras.

Iniţial, tenorii au fost 9, aşa cum s-au prezentat şi în preselecţii. În semifinale au venit doar 8, iar cei de la WoWbiz au aflat că liderul trupei, Ion Brătescu, Prim Maestru de Cor la Teatrul Naţional de Operă şi Balet Chișinău, a părăsit grupul, după mai multe discuţii. Tinerii rămaşi în concurs se pare că nu au acordul lui Ion Brătescu de a folosi numele de Brio Sonores, riscând ca disputa să ajungă chiar şi în faţa justiţiei.

Iată ce scria unica.md în luna februarie a acestui an: „Se zvoneşte că dirijorul trupei, Ion Brătescu, nu mai este alături de băieţi. Ion Brătescu susţine că drepturile pentru Brio Sonores îi aparţin şi corul nu are dreptul să-l folosească fără acordul lui, pe viitor. De cealaltă parte a baricadei, ceilalţi băieţi nu renunţă la nume pentru că le aparţine, din spusele lor. Deocamdată nu se ştie din ce cauză s-au certat băieţii cu dirijorul şi liderul formaţiei”

Cel care a părăsit formaţia, Ion Brătescu a confirmat că totul îi aparţine. „Art Group Brio Sonores este proiectul meu. Eu sunt fondatorul, conducătorul şi producătorul acestui produs. Este o istorie lungă, urâtă şi dureroasă. Nu vreau să dau detalii, ca să nu-i pun într-o lumină proastă pe unii membri Brio Sonores”, a mai spus Ion Brătescu.