Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Delia „spulberată” de Cheloo, la „iUmor”!

Aparițiile Deliei la „iUmor” sunt strălucitoare, de fiecare dată prezența feminină din juriul reprezentând pata de culoare a show-ului. Deliei îi plac foarte mult surprizele, mai ales cele vestimentare și îi place să-și surprindă colegii de juriu. Ultima sa ținută a atras atenția celor doi colegi mai multe decât oricare alta
Fie că este vorba de o ținută colorată, de un machiaj excentric sau de un accesoriu, Delia știe cum să iasă în evidență. Așa s-a întâmplat în cazul unei ținute pe care artista a completat-o cu un turban auriu. ”De ce investești în machiaj, în păr, dacă apoi îți pui așa ceva în cap? Mă hipnotizează trandafirul din fruntea ta, arăți ca o bomboană de brad din `82”, i-a spus Cheloo amuzat colegei sale, în timp ce Mihai Bendeac i-a luat apărarea. ”Arăți foarte bine, ai stil”, a spus actorul.
Ținutele Deliei costă cât o mașină
La 36 de ani, Delia a devenit o fabrică de bani şi nu exagerăm când spunem că solista produce lunar mai bine de 50.000 €. E jurat la Antena 1, la “X-Factor” şi “iUmor”, iar la concerte nu se deplasează pe mai puţin de 10.000 €. Să nu mai punem la socoteală şi contractele de imagine.
Aşa că nu ne mai mirăm atunci când vedem ce preţuri au hainele purtate de solistă. O singură apariţie a Deliei costă cel puţin 5.000 de lei. Mai mult, ea are în fiecare zi câte o surpriză vestimentară pentru cei doi colegi ai săi, Mihai Bendeac şi Cheloo.
”Tot timpul îmi aleg singură hainele pe care le port şi tot ce pun pe mine e din garderoba mea. Se întâmplă să port şi chestii din sezoane trecute, vintage, dar, în general, sunt ţinute pe care le-am achiziţionat sezonul acesta sau anul trecut. Fiecare e cumpărată dintr-un loc prin care am fost, care mi-a plăcut. Sunt şi designeri români, şi străini. Iar în ceea ce priveşte încălţămintea, port în general platforme sau încălţăminte sport, tocuri nu prea”, ne-a povestit jurata ”iUmor”.