Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Blade Strings în Aby Stage Bar

Sâmbătă, 27 iunie, de la ora 22:00, Aby Stage bar ne invită la un super-concert cu trupa BLADE STRINGS, singura trupă rock din România care foloseşte exclusiv instrumente clasice, acustice.

Sound-ul trupei este unul avangardist, Blade Strings reușind să construiască o punte de legătură între două lumi diferite, între muzica clasică și muzica rock. Repertoriul trupei cuprinde cele mai cunoscute piese ale genului, un tribut pentru tot ceea ce a însemnat muzica rock de-a lungul timpului, dar și piese de altă factură, rescrise și remodelate în stilul BLADE Strings.

“Revenim în Rm. Vâlcea, la ABY Stage Bar, un loc în care ne-am simţit ca acasă şi unde am cântat unui public extraordinar de primitor. Vom încerca să creăm din nou atmosfera incendiară pe care a avut-o mereu. Vă invităm aşadar sâmbătă seara, pe 27 Iunie, începând cu ora 22:00, să cântăm împreună cât ne ţin plămânii, balamalele şi… alte componente. Cine nu ne-a mai auzit, va fi foarte impresionat, iar pentru ceilalţi o să fie o revedere plăcută şi spunem noi, necesară. Vă aşteptăm în număr cât mai mare” ne îndeamnă membrii trupei, Adrian, Simona, Augustin, Laura şi Mihai, ca să mergem la concertul lor.

Suport event: 15 lei.

Relaţii şi rezervări la telefon: 0761/312.655.