Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VICTOR PONTA, sub control judiciar?

Apariţia premierului Victor Ponta la ceremonia de la Baku, în imediata apropiere a lui Vladimir Putin, iar mai apoi cotirea către Instabul, pe motive de sănătate a fost ţinută la secret, încât nici cei mai apropiaţi colaboratori ai săi nu au ştiut. În fine, Victor Ponta a fost operat la un genunghi la spitalul controlat de familia preşedintelui turc Recep Tayyip Erdogan, iar medicii i-au recomandat repaus total cel puţin trei săptămâni. Victor Ponta nu are voie să se dea jos din pat.

Lucrurile s-au cam precipitat, iar dovadă stă şi faptul că Victor Ponta nu-l delegase pe Gabriel Oprea să-i preia atribuţiile de prim-ministru. Plecarea sa ar putea avea legătură cu informaţiile pe surse care se tot propagă în spaţiul public cum că procurorii DNA intenţionează să-l pună pe premier sub control judiciar. Luni, la DNA, a apărut doar avocata lui Ponta, care a cerut o amânare deoarece premierul este plecat din ţară. Potrivit legii, DNA nu poate să ia măsuri împotriva unei persoane fără ca aceasta să fie audiată în prezenţa unui avocat.

În cazul în care scenariile cele mai sumbre s-ar adeveri, lui Victor Ponta nu-i mai rămâne decât o soluţie: DEMISIA! Deocamdată, Victor Ponta a mai câştigat o lună de zile, timp în care se pot întâmpla multe lucruri.