Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Prima ediție a Maratonului Olteniei în județul Vâlcea

CICLISM. Sâmbătă, 31 august, iubitorii mersului pe bicicletă sunt așteptați la Maratonul Olteniei – o competiție pe dealurile din vecinătatea orașului Ramnicu Vâlcea. Evenimentul, care se adresează în primul rând amatorilor de competiții montante, dar și iubitorilor de ciclism în general, oferă două trasee pentru secțiunea întrecere și o plimbare prin oraș în secțiunea Family. Cele două trasee din concurs, de 31 kilometri și respectiv 55 kilometri, prezintă urcări susținute și coborâri pline de adrenalină, atât în zone de pădure, cât și pe pășuni.

 Bicicliștii de toate vârstele care nu sunt înscri și în concurs se pot alătura plutonului care va parcurge câțiva kilometri pe arterele principale ale orașului Râmnicu Vâlcea. Startul pentru ambele grupuri, atât pentru competiție cât și pentru plimbarea prin oraș, se va da în parcul Zăvoi. Familii, copii, parinți și bunici sunt așteptați să petreacă o zi activă în aer liber!

Maratonul Olteniei este un eveniment organizat de Hypersport și Asociația Padina Fest cu sprijinul partenerilori principali CEZ Romania, PAD Energy, Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea și Federația Română de Ciclism. Alături de aceștia, își aduc contribuția nume cu greutate în domeniu: Cube, Giant și Isostar, dar și parteneri locali precum Hotel și Restaurant Simfonia, Asociația Sportivilor Cozia Racing Team și Free Bike Team.

Evenimentul se înscrie pe linia dezvoltării unei culturi axate pe mișcare, pe un stil de viață sănătos și respect pentru natură. Asociația Padina Fest și HyperSport sunt promotori ai acestor inițiative și sunt implicate în mai multe acțiuni de acest gen în diferite zone ale țării. Pentru mai multe detalii legate de Maratonul Olteniei și înscriere vizitați site-ul

www.maratonulolteniei.ro și pagina de Facebook www.facebook.com/maratonulolteniei.

VIOLETA BOȘTINĂ

[email protected]