Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Primăria a declarat război râmnicenilor certați cu bunul simț

Autoritățile locale au început războiul cu râmnicenii care fac mizerie pe domeniul public. Poliția Locală, împreună cu Jandarmeria și Poliția municipală au demarat acțiuni de amploare, care au ca scop depistarea celor care vandalizează bunurile de pe domeniul public, consumă băuturi alcoolice în locuri publice sau care aruncă coji de semințe pe domeniul public.

Astfel că într-o amplă acțiune desfășurată de Poliția Locală în perioada 22 – 26 august în zona ”La mese” la intersecția dintre str. Mihai Viteazul și str. Matei Basarab, au fost amendate 19 persoane cu amenzi totale de 1.800 lei pentru că au încălcat HCL 50/2006 privind normele de salubritate, adică pentru aruncarea cojilor de semințe, ori pentru consumul de băuturi alcoolice în locuri publice sau pentru că au murdărit băncile din parcuri. De asemenea, în zona Ostroveni, pe bulevardul Dem Rădulescu, 4 râmniceni au primit avertisment.

Atenție, deci râmniceni! Riscați să vă alegeți cu amenzi usturătoare dacă nu păstrați curățenia sau vandalizați bunuri de pe domeniul public!

VIOLETA BOȘTINĂ