Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: Impact frontal între două TIR-uri, pe DN7, la Budești

În jurul orei 01:15 polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la un eveniment rutier ce a avut loc în localitatea Budești.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, pe D.N.7. la km 167+600 în localitatea Budești a avut loc un eveniment rutier în care sunt implicate două autocamioane, impactul între acestea fiind unul frontal.

Un autocamion condus pe sensul Pitești-Vâlcea de un bărbat de 42 de ani, din Horezu, din motive ce urmează a fi stabilite, într-o curbă deosebit de periculoasă ar fi pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune frontală cu un alt autocamion condus de un bărbat de 42 de ani, din Argeș.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a celor doi șoferi, aceștia au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.

În cauză polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurimilor producerii evenimentului rutier, fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.