Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

DOAR 2 LOCURI – CURS ACREDITAT DE INSPECTOR Sănătate și Securitate în Muncă. NU RATA REDUCERILE LUNII APRILIE!!!

Nu ratați ultimele locuri disponibile pentru cursul de Inspector Sãnãtate și Securitate în muncă, curs susţinut de formatori cu experienţa şi cunostinţele necesare pentru a putea oferi noţiuni utile din Legea 319/2006, legea sãnãtãţii şi securitãţii în muncã. Locurile pentru acest curs sunt limitate, încã vã mai puteţi înscrie la urmãtoarea sesiune de curs desfãşuratã în Rm. Valcea. Cursul este necesar şi util tutror lucrãtorilor ce activeazã în domeniul protecţiei muncii, conducãtorii locurilor de muncã cu atribuţii în acest sens, unitãţilor economice şi instituţiilor publice, care au obligaţia organizãrii unui department special în domeniul protecţiei muncii. De ce este necesar acest curs? Rãspunsul este simplu, pentru a evita atât amenzile foarte mari ce se pot aplica în domeniu, dar mai ales problemele ce le pot ridica riscurile profesionale şi accidentele de muncã.

Absolvind cursul de Inspector Sãnãtate și Securitate în muncă organizat de Profesional New Consult în Rm. Valcea, veţi obţine pe lângã o specializare necesarã şi foarte cãutatã pe piaţa muncii atestata printr-o diploma recunoscuta la nivel national si international, dar şi şanse sporite la ocuparea unui loc de muncã.
Pentru detalii despre cursul Inspector Sãnãtate şi Securitate în Muncã vã puteţi adresa firmei Profesional New Consult la sediul acesteia din Rm. Vâlcea, str. Calea lui Traian, complex Nord, deasupra băncii Raiffeisen, etaj 1, camera 5
– Informații si Înscrieri: 0765.708.877, 0784.333.777
– FACEBOOK: Cursuri Valcea
– E-Mail: [email protected]
– SITE: www.profesionalnewconsult.ro

De asemenea, Profesional New Consult va organiza în perioada urmãtoare cursuri recunoscute şi acreditate în urmãtoarele domenii:

Curs Contabilitate 
Curs Fotograf
Curs Cadru Tehnic PSI