Acasă Fapt Divers ACCIDENT cu patru victime pe DN 7, la BUDEŞTI!

ACCIDENT cu patru victime pe DN 7, la BUDEŞTI!

Viteza face, din nou, victime pe şoselele din Vâlcea. De această dată, un şofer argeşean vitezoman a produs un accident rutier pe DN 7, pe raza localităţii Budeşti, în urma căruia patru persoane au fost rănite.

Accidentul de circulaţie a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, 29/30 iulie 2015, în jurul orei 02.00, când şoferul Dumitru M., de 22 ani, din Piteşti, la ieşirea dintr-o curbă la stânga în sensul său de mers, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul volanului maşinii pe care o conducea, a părăsit partea carosabilă spre dreapta şi s-a răsturnat pe plafon pe un teren agricol la o diferenţă de nivel de aproximativ 2 metri.

În urma impactului, patru persoane au fost rănite, fiind vorba despre: şoferul Dumitru M. – diagnosticat cu policontuzii membre prin accident rutier şi escoriaţii superficiale; Constantin A., de 19 ani, din Râmnicu Vâlcea, diagnosticat cu T.C.F. minor, escoriaţii faciale, policontuzii şi escoriaţii membre; M. I., de 17 ani, din comuna Cuca, judeţul Argeş, diagnosticat T.C.C. frontal, plagă frontală, escoriaţii membre şi frontale; E. Ş., de 15 ani, din Râmnicu Vâlcea, diagnosticat cu escoriaţii frontale, traumatism umăr drept cu plaga, policontuzii membre, escoriaţii multiple şi contuzii hemitorace stâng.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.