Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ACCIDENT cu patru victime pe DN 7, la BUDEŞTI!

Viteza face, din nou, victime pe şoselele din Vâlcea. De această dată, un şofer argeşean vitezoman a produs un accident rutier pe DN 7, pe raza localităţii Budeşti, în urma căruia patru persoane au fost rănite.

Accidentul de circulaţie a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, 29/30 iulie 2015, în jurul orei 02.00, când şoferul Dumitru M., de 22 ani, din Piteşti, la ieşirea dintr-o curbă la stânga în sensul său de mers, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul volanului maşinii pe care o conducea, a părăsit partea carosabilă spre dreapta şi s-a răsturnat pe plafon pe un teren agricol la o diferenţă de nivel de aproximativ 2 metri.

În urma impactului, patru persoane au fost rănite, fiind vorba despre: şoferul Dumitru M. – diagnosticat cu policontuzii membre prin accident rutier şi escoriaţii superficiale; Constantin A., de 19 ani, din Râmnicu Vâlcea, diagnosticat cu T.C.F. minor, escoriaţii faciale, policontuzii şi escoriaţii membre; M. I., de 17 ani, din comuna Cuca, judeţul Argeş, diagnosticat T.C.C. frontal, plagă frontală, escoriaţii membre şi frontale; E. Ş., de 15 ani, din Râmnicu Vâlcea, diagnosticat cu escoriaţii frontale, traumatism umăr drept cu plaga, policontuzii membre, escoriaţii multiple şi contuzii hemitorace stâng.