Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

UPDATE: Procurorul vâlcean DECEDAT în ACCIDENTUL de la BASCOV va fi înmormântat duminică la Cetățuie! CONDOLEANȚE FAMILIEI ÎNDOLIATE

UPDATE: 

În urma cercetărilor, s-a stabilit că TIR-ul condus de Horia S., de 58 ani, din municipiul Aiud, judeţul Alba, se deplasa prin Bascov dinspre Piteşti spre Râmnicu Valcea. Din cauză că nu a păstrat o distanţă suficientă în mers, la Valea Ursului a izbit violent din spate un Opel Astra condus regulamentar în aceeaşi direcţie de Nicolae P., de 46 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care se afla oprit în coloană. Din impact, Opelul a fost proiectat în autoturismul din faţa sa, un Volkswagen căruia se afla Marian Ovidiu P., 36 de ani, din Bascov, care la rândul său a fost aruncat într-o Dacia Logan, condusă de asemenea regulamentar de Cristi Constantin N., de 29 ani, din Bascov, care era oprit pentru efectuarea virajului stânga la intersecţia cu strada Mica.

 

Tragedia care s-a abătut asupra familiei procurorului Nicolae Popescu, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea este greu de scris în cuvinte. La doar 46 de ani, acesta și-a pierdut viața, nu pentru că el a fost imprudent la volan, ci pentru că șoferul unui tir gonea cu viteză, deși afară ploua, iar carosabilul era umed.
Autoturismul procurorului Nicolae Popescu a fost prins într-un carambol provocat de un tir al cărui șofer mergea cu viteză, deși afară ploua. Autoturismul bărbatului a fost lovit de autotren din spate și aruncat în alte două autoturisme.
Din nefericire, în urma impactului violent, Nicolae Popescu a fost grav rănit, suferind leziuni incompatibile cu viața. Trupul neînsuflețit al celui care a fost Nicolae Popescu a fost depus la capela de la biserica Ceetățuia din Râmnicu Vâlcea, urmânmd ca înmormântarea să aibă loc duminică, 29 septembrie a.c. la orele 14.
Sincere condoleanțe familiei îndoliate!
La vestea decesului procurorului a reacţionat şi Consiliul Superior al Magistraturii: „Consiliul Superior al Magistraturii îşi exprimă profundul regret pentru încetarea fulgerătoare din viaţă a domnului procuror POPESCU NICOLAE, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească!”