Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Transalpina Sky Resort intră în febra reggae din februarie

• Două zile de distracţie maximă organizate într-un mod unic în România

Constructorul pârtiei de schi din munţii Lotrului, Dan Faur, ţine să îşi ducă la capăt promisiunea de a reînvia petrecerile pe zăpadă ale iernilor trecute. Pe 08 şi 09 februarie, turiştii care vor poposi pe Transalpina Sky Resort vor avea surpriza să constate că zăpada le poate vibra sub picioare chiar dacă nu şi-au pus schiurile sau snowboardul.

Avalanşa decibelilor

Sub denumirea „Transalpina Dub Avalanche”, pe pârtia cu cea mai frumoasă privelişte din România, va avea loc ceva ce nu a mai avut loc pe niciun domeniu schiabil din ţară. „ O să descoperiţi că la Vidra, zăpada nu vibrează doar sub schiuri sau snowboard-uri. Kogaion Sound System, un monstru audio, vă va face să vă gândiţi mai bine înainte să vă puneţi legăturile în vârful muntelui. Dacă veţi amâna coborârea, să ne fie cu iertare. 7KW de muzica dub şi reggae, în cel mai autentic mod posibil, vor declanşaavalanşa distracţiei maxime de pe padocul de lemn de la Apreski. Aventura începe de vineri, când urcăm boxele pe pârtie”, promit organizatorii de la Kaya Foundation din Bucureşti.

Petreceri Transalpina din trei în trei săptămâni

În cursul week-endului trecut câteva mii de turişti din Bihor, Bucureşti, Gorj, Dolj, Olt, Vâlcea şi Braşov au poposit pe pârtia de schi de la Vidra în cadrul unei alte petreceri organizate de administratorii pârtiei sub denumirea „Revoluţia Zăpezii”. Noul party organizat pe pârtia de schi dovedeşte că Dan Faur insistă să reînvie tradiţia Serbărilor Zăpezii în Vâlcea, chiar dacă acesta nu se bucură de sprijinul autorităţilor judeţene. Petrecerea „Transalpina Dub Avalanche” va fi condimentată cu oferte speciale la abonamente şi concursuri de tot felul. Având în continuare probleme cu unităţile de cazare, domeniul schiabil se află totuşi în apropierea unor cabane şi pensiuni confortabile, distanţa de la acestea până la pârtie fiind cuprinsă între 26-30 de kilometri.