Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Comandatul Sărdărescu vrea să obţină fonduri pentru reabilitarea clădirii Poliţiei Vâlcea

SPERANŢE. Pentru acest lucru, inspectorul şef al IPJ Vâlcea va face solicitări către IGPR în speranţa că lucrările de reabilitare a clădirii unităţii vor fi prinse în bugetul de anul acesta.

Clădirea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea are nevoie urgentă de reabilitări. Faţada arată îngrozitor, iar în interior poţi filma cu uşurinţă un film horror, iar pelicula va avea succes cu siguranţă. Lăsând gluma la o parte, nu de puţine ori am remarcat că poliţiştii vâlceni lucrează în condiţii execrabile, în încăperi cu pereţi crăpaţi şi plini de mucegai. Mai mult, aproape tot mobilierul este de pe vremea lui Ceauşescu, iar de toalete nu mai vorbim.

Noul inspector – şef al IPJ Vâlcea, comisarul – şef Nicolae Sărdărescu, susţine că obţinerea de fonduri pentru reabilitarea întregii clădiri este una din priorităţile sale, iar pentru început va face demersurile necesare şi va solicita finanţare de la IGPR. „În ceea ce priveşte reabilitarea clădirii, există o singură soluţie: noi să solicităm IGPR-ului alocaţii financiare pentru modernizarea sediului. Nu ştiu ce şanse avem anul acesta, pentru că deja bugetul a fost făcut. Dar, în mod cert voi face aceste solicitări şi îmi voi încerca norocul anul acesta. Dacă nu voi reuşi să obţinem ceva în primele luni din acest mandat al meu, voi încerca ca în bugetul pe anul viitor să fie introdusă această lucrare. Este un proiect important şi necesar, nu numai din punct de vedere estetic, cât şi funcţional” – ne-a declarat comisarul – şef Nicolae Sărdărescu, şeful Poliţiei Vâlcea.