Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Rețeaua de retail Magazine DIANA se extinde cu o noua locație, inaugurată în județul Vâlcea

Noul magazin DIANA, situat în Copăcelu, județul Vâlcea, are o suprafață de peste 400 de metri pătrați, parcare proprie și un punct de plată pentru facturi la utilități.

Formatul a fost gândit astfel încât să combine decorul atractiv cu o organizare  funcțională a spațiului și fluxurilor de deplasare între categoriile de produse, pentru a oferi experiențe de cumpărături cât mai confortabile.

Sortimentația de peste 6000 de produse acoperă toate necesitățile zilnice – clienții au la dispoziție o vitrină asistată și o vitrină self service cu produse DIANA, carne proaspătă și preparată, produse și preparate din carne, o zonă de fructe și legume și game generoase și variate de produse nealimentare, de la întreținerea casei, îngrijire personală, veselă, până la hrană pentru animale.

Magazinul a fost inaugurat vineri, 16 septembrie, iar primii cumpărători au fost întâmpinați, suplimentar promoțiilor active în toată rețeaua Magazine DIANA, cu peste 500 de premii – surpriză.

Cu o experienţă pe piaţa de retail de 31 de ani, reţeaua Magazine DIANA operează în prezent în şase judeţe – Vâlcea, Argeş, Dolj, Gorj, Olt şi Dâmboviţa. Planul de dezvoltare pentru perioada următoare include și alte inaugurări în județul Vâlcea, simultan cu proiecte de reamenajare și modernizare a magazinelor deja existente.