Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Rețeaua de retail Magazine DIANA a inaugurat magazinul cu numărul 66

Amplasat în comuna Lăpușata, în centrul localității Sărulești, magazinul DIANA cu numărul 66 a fost inaugurat sâmbătă, 23 octombrie. Clienții au fost întâmpinați cu oferte speciale și cadouri de deschidere.

Consecventă strategiei de expansiune, reperelor retailului tradițional de calitate și propunându-și permanent să crească standardele de calitate ale ofertei, ca sortimentație și servicii, rețeaua Magazine DIANA bifează astfel cea de a patra inaugurare de la începutul acestui an.

Magazinul are o suprafață de vânzare de 270 de metri pătrați și dispune de toate facilitățile care îi permit să ofere clienților o experiență de cumpărături cât mai bună, într-un spaţiu modern. Punctele principale de atracție sunt vitrina asistată și vitrina self service cu produse și preparate din carne DIANA, unde clienții au la dispoziție o gamă variată de unde se pot aproviziona cu cele mai proaspete produse și preparate. Noul magazin DIANA propune aproximativ 5.000 de SKU-uri care satisfac o diversitate mare de nevoi de consum – produse food și non-food, o zonă generoasă de fructe și legume, o sortimentație cu accent pe diversitate, raport corect calitate-preţ, branduri de încredere și produse sănătoase.

Magazinul va funcționa în timpul săptămânii, de luni până vineri, în intervalul 07:00-21:00, între 07.00 – 20.00 sâmbăta și între 07.00-18.00, duminica.

Cu o experiență pe piața de retail de peste 30 de ani, rețeaua Magazine DIANA operează în prezent magazine în șase județe – Vâlcea, Argeș, Dolj, Gorj, Olt și Dâmbovița.

În perioada imediat următoare este programată deschiderea unui nou magazin în Râmnicu Vâlcea.