Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Primarul de la Călimăneşti a fost investit

Vineri, a avut loc investirea în funcţie a primarului Florinel Constantinescu şi s-a constituit noul Consiliu Local al oraşului Călimăneşti. Şedinţa a fost condusă de Ilie Amuzan, Răzvan Codruţ Dinică şi Alexandru Ştefan Sorin. De asemenea, a fost prezent şi prefectul Radu Renga. Noul Consiliu Local al oraşului Călimăneşti este format din 9 consilieri PNL, 5 consilieri PSD şi un consilier ALDE.

Primarul Florinel Constantinescu a depus jurământul şi le-a mulţumit locuitorilor din Călimăneşti pentru votul de încredere primit pe 5 iunie 2016. Acesta a mai declarat că speră să aibă aceeaşi forţă ca şi în primul mandat. În privinţa noului Consiliu Local se anunţă optimist şi este convins că dacă nu ar fi avut ceva de spus pentru oraşul Călimăneşti, nu ar fi candidat. Edilul consideră că votul primit în această vară este unul al încrederii şi al speranţei, oamenii recăpătându-şi astfel încrederea în administraţia publică.

În cadrul aceleaşi şedinţe a fost ales şi viceprimarul. În urma votului secret, Vasile Scîrlea a obţinut 9 voturi pentru, iar Vlad Romeo 5 voturi pentru, un vot fiind anulat. Cu alte cuvinte, echipa de conducere a Primăriei Călimăneşti este aceeaşi, avându-l în frunte pe primarul Florinel Constantinescu şi pe viceprimarul Vasile Scîrlea.