Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Mobile Vet va inaugura în data de 14 februarie clinica de la Vlădești

Rețeaua de clinici veterinare Mobile Vet se îmbogățește luna aceasta cu două spații noi, anunță dr. Răzvan Gheoca, fondatorul companiei, pentru Forbes România. Valoarea investițiilor în extinderi se ridică 600.000 de euro.

Clinicile vor deservi clienții din zona Jiului, București, precum și din Râmnicu Vâlcea, locul natal al său și al asociatului său, dr. Radu Vasiloiu. În plus, continuă investițiile în serviciul de urgențe non stop, prin achiziția și dotarea de noi ambulanțe.

Mobile Vet va inaugura clinica de la Vlădești în data de 14 februarie. Clinica și magazinul veterinar, situate în parcarea magazinului Annabella din Vlădești, sunt dotate cu echipamente de ultimă generație și vor aduce un plus comunității.

În prezent, Mobile Vet are două clinici, Mobile Vet Ghica și Mobile Vet Vitan. „Am început în 2013, cu un capital modest, în locația pe care încă o deținem, clinica din Doamna Ghica, și cu un Renault Kangoo second-hand pe care l-am echipat pentru cazurile de ambulanță. După cinci ani de muncă asiduă și reinvestirea totală a profitului, în anul 2018, am reușit să deschidem clinica Mobile Vet din Vitan”, își amintește Răzvan Gheoca.

Unul dintre cele mai căutate servicii, oferite clienților încă de la începutul din 2013, este cel de ambulanță veterinară. „Acest serviciu ne-a adus creșterea mult dorită. Mulțumirea clienților s-a materializat în creșterea numărului de vizite și o bază de clienți tot mai mare”, explică Răzvan Gheoca.

Printre cele mai căutate servicii ale Mobile Vet sunt urgențele medicale, serviciile de radiologie și analize de sânge, serviciile de ambulanță veterinară, mică chirurgie, dar și chirurgia veterinară și ortopedia. În acest moment, compania oferă ambulanță veterinară non-stop, consultații și tratamente la domiciliu, transport în cadrul clinicii sau transport de tip Pet taxi în toate clinicile. Compania are în dotare două ambulanțe noi, plus o a treia în curs de achiziție și echipare.