Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Hotel Olănești & Spa Medical – reţeta perfectă pentru un Revelion de neuitat! Ştefan Stan & Band va încinge atmosfera

Vrei să petreci un Revelion de neuitat, cu eleganță și rafinament? Vino la Hotel Olănești & Spa Medical! Garantat, veți avea un Revelion de neuitat pentru că noaptea dintre ani o veți petrece în compania unor profesioniști, iar cel care va încinge atmosfera este nimeni altul decât Ștefan Stan, care vine la Olănești alături de bandul său.

Hotelul Olănești & Spa Medical vă oferă posibilitatea de a sărbători trecerea dintre ani la un nivel ridicat, de patru stele, cu cerințe de calitate la standarde europene. Dotat cu cele mai noi utilități, Hotelul Olănești & Spa Medical dorește să ofere clienților săi multiple facilități, iar oferta pe care au pregătit-o pentru trecerea dintre ani este una de nerefuzat.

În noaptea dintre ani, dacă alegeți Hotelul Olănești & Spa Medical vă veți puteți bucura de un meniu din bucate alese, cocktail-uri și atmosferă frumoasă, susținută de Ștefan Stan & Band. Pentru cei care doresc să profite și de celelalte facilități oferite, precum cazare, cină festivă și mic dejun, Royal Classic Hotel vă pune la dispoziție un pachet întreg de servicii la prețuri avantajoase.