Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto arhiva Vocea Valcii

GOSPODĂRIE din Oteşani, MISTUITĂ de flăcări

foto arhiva Vocea ValciiO gospodărie din comuna Oteşani, judeţul Vâlcea, a fost cuprinsă de flăcări noaptea trecută, 14-15 septembrie 2015, după ce proprietarul a a dat foc la resturile vegetale şi a uitat să supravegheze focul.

Pompierii de la ISU Vâlcea au fost alertaţi în jurul orei 00.45, când Octavian M. a sunat la 112 şi a anunţat că mai multe clădiri din gospodăria sa au fost cuprinse de flăcări, flăcări pe care nu le poate stinge singur. Când au ajuns la faţa locului, pompierii au observat că focul cuprinsese bucătăria de vară, un depozit de furaje, dar şi acoperişul casei de locuit.

„Până la stingerea flăcărilor au ars: cele două anexe gospodăreşti, ambele construite din lemn cu învelitoare din tablă în suprafaţă de 21 mp. și respectiv opt mp. şi acoperişul casei de locuit pe o suprafaţă de cca. 3 mp. După aproximativ 40 de minute de la sosirea pompierilor la locul intervenției, incendiul a fost stins, înainte ca flăcările să se propage la restul locuinței și la alte bunuri din gospodărie. Cercetările preliminarii arată că incendiul s-ar fi declanșat după ce proprietarul gospodăriei ar fi pus foc la resturi vegetale și l-ar fi lăsat nesupravegheat” – susţin pompierii de la ISU Vâlcea.