Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Handbalistele de la Vâlcea, înfrânte ruşinos la Ploieşti

Handbalistele de la HCM Râmnicu Vâlcea nu reuşesc să găsească drumul spre victorie, dar mai ales spre un joc constant. Fetele antrenate de Constantin Ştefan comit extrem de multe erori într-un singur meci, aşa cum s-a întâmplat şi luni seara, 14 septembrie 2015, în meciul din deplasare cu CSM Ploieşti.

Deşi au fost primele care au deschis scorul partidei, jucătoarele de la Vâlcea nu au ştiut să ţină meciul în mână, ele pierzând partida ruşinos. Aşadar, scorul la pauză între CSM Ploieşti şi HCM Râmnicu Vâlcea a fost 17-12, iar la final 32-28.

În etapa viitoare, HCM Râmnicu Vâlcea va întâlni acasă Unirea Slobozia.

„Din păcate formaţia noastră nu a reuşit surpriza în această seară, anume să se impună pe terenul adversarelor. În urma unui joc presărat cu multe greşeli de partea noastră, HCM Râmnicu Vâlcea nu a reuşit să obţină un rezultat pozitiv în deplasarea de la Ploieşti. Ros-albastrele au fost învinse cu 32 la 28, după ce la pauza gazdele au avut un avans de 5 goluri, 17 la 12.

De remarcat totuşi este prestaţia foarte bună a goalkeeperului Sintamarean Cristina, care a avut numeroase intervenţii reuşite. Pentru fetele noastre urmează jocul de sâmbătă, cel cu CSM Unirea Slobozia, care va avea loc în Sala Traian din Râmnicu Vâlcea” – au anunţat reprezentanţii HCM Râmnicu Vâlcea, pe pagina oficială de Facebook a echipei.

De la HCM Râmnicu Vâlcea au marcat: Simion 7 goluri, Senocico 5, Adespii 5, Campa 4, Ilina 3, Stoicanescu 2, Badita 1, Cherascu 1.