Acasă Eveniment FOTO: VEZI AICI cauza morții femeii ACCIDENTATE pe scara rulantă din Centru

FOTO: VEZI AICI cauza morții femeii ACCIDENTATE pe scara rulantă din Centru

Femeia de 66 de ani, din Vâlcea, care și-a prins eșarfa și a fost rănită de scara rulantă din centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, a decedat la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea în data de 30 ianuarie 2018, la trei zile după accident.
Fiind considerată o moarte suspectă, s-a efectuat și necropsia, iar rezultatele preliminare ale medicilor legiști conduc către o ipoteză în care ar putea exista o legătură între ceea ce s-a întâmplat la scara rulantă și deces.
”După accidentare, femeia a intrat în comă, sunt semne de hipoxie. Am recoltat din mai multe zone din creier și durează câteva săptămâni până primim rezultatul de la microscopie, care poate susține legătura între accidentul de la scările rulante și deces. Deocamdată, ipoteza că ar exista o legătură între accidentare și deces se conturează”, ne-au declarat persoane din sistemul medical care doresc să-și păstreze anonimatul.
Dacă această ipoteză se confirmă, autoritățile locale și firma care a efectuat lucrările din centrul Râmnicului vor fi bune de plată.
Acest incident nu este singular, la aceeași scară rulantă în data de 16 octombrie 2017, mai având loc o accidentare. Atunci, scara rulantă s-a blocat și apoi 2 persoane s-au panicat și s-au lovit. La un moment dat, banda rulantă s-a oprit și a avut un recul către spate. A fost vorba despre o defecțiune tehnică. Cei doi, femeia și copilul, au fost transportați la spital pentru evaluare. Din fericire, a fost vorba doar despre un atac de panică.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.