Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO. „Promenada inimilor” în parcul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea

Parcul Zăvoi  a găzduit,  duminică,  2  octombrie, ediția a 9-a a programului  „Promenada inimilor ” organizat de Rotary Club Rm. Vâlcea,  Rotary Club Rm Vâlcea Cozia și Interact Rm Vâlcea în parteneriat cu Primăria  Râmnicului.
Programul ” Promenada inimilor ” este inițiat de Fundația  Irlandeză a Inimii și se aplică deja în 10 țări.
În România a fost lansat în 2013 de Fundația Română a Inimii și  Societatea Română  de Cardiologie. Districtul Rotary 2241 România- Republica Moldova  s-a implicat încă de la început prin organizarea, la nivelul cluburilor din district, în fiecare an în preajma datei de 29 septembrie, Ziua Mondială a Inimii, proiectului „Promenada inimilor”. Scopul este de a încuraja mișcarea în rândul tuturor categoriilor de vârstă pentru a reduce incidența crescută a bolilor cardiovasculare.
În acest an, peste 300 de persoane de toate vârstele au participat la întrecerile din parcul Zăvoi. Toți participanții au fost răsplătiți cu diplome și daruri pentru câștigători atribuindu-se și premii.
„Promenada inimilor” este o pledoarie pentru mișcare pentru tineri și adulți și, putem spune că am fost cu toții câștigători, organizatori și participanți și mesajul este de a continua pe tot parcursul anului să facem mișcare.