Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Deputatul Ana Loredana Predescu, la Gala Excelenței în Afaceri 2022

Joi, 7 iulie 2022, într-o locație inedită – Terminalul Aeroportului Internațional Brașov- Ghimbav, s-au reunit peste 600 de oameni de afaceri, autorități publice și personalități remarcabile din domeniul economic pentru a oferi o nouă perspectivă de dezvoltare mediului de afaceri brașovean și regiunii, cu sprijinul partenerilor și susținătorilor evenimentului.

Galei Excelenței în Afaceri 2022 este o importantă platformă de networking și un eveniment de excepție în cadrul căreia au fost premiate companii din 15 domenii de activitate. Unul dintre premii a fost inmanat de deputatul Ana Loredana Predescu.

Am avut aseară bucuria de a fi invitată de Camera de Comerț și Industrie Brașov la Gala Exceleței în Afaceri, ocazie cu care am avut onoarea de a înmâna premii firmelor cu îndelungă activitate în antreprenoriatul brașovean.
O Gală a Excelenției excelent organizată, într-un cadru inedit – aeroportul din Brașov! Care da, există, are terminale, are zonele de check -in, chiar și salonul de business este gata! Va deveni operațional în primăvara anului viitor, un lucru asumat de președintele CJ, Adrian Veștea.
Mediul de afaceri din Brașov pe care l-am felicitat în primul rând pentru anduranță având în vedere ca s-a aflat practic în stare de asediu în ultimii doi ani, are nevoie de finalizarea acestei investiții! Pentru că dacă aseară am avut plăcerea să stăm cu toții în acelasi cadru, a fost datorită lor, a antreprenorilor și investițiilor acestora și a faptului ca încă există! Deoarece mediul politic din păcate nu are încă în România dezvoltată tradiția de a fi un partener de nădejde pentru antreprenori. ,,But we work on it .. ,,
Alături de colegii din politica brașoveană și administrație, de doamnele mele din CONAF – Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin a fost un număr impresionant de participanți din partea firmelor , ne-am adunat in jur de 500, practic cam cât într-un Boeing 747 !
Poate îl vom vedea decolând și de pe unul din terminalele aeroportului din Brașov!?, sustine deputatul Ana Loredana Predescu.