Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: Vocea Valcii

De luni, IPJ Vâlcea are un nou inspector – şef!

Foto: Vocea ValciiAşa cum anunţam în cursul săptămânii trecute, chestorul Ion Stoica se întoarce la comanda Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, după mai bine de trei ani cât a ocupat funcţia de secretar general al MAI. După cum bine se ştie, în toţi aceşti ani, chestorul Stoica şi-a păstrat scaunul de la Poliţia Vâlcea, ştiind cu certitudine că la un moment dat, odată cu schimbarea Guvernului, va reveni pe funcţie, funcţie pe care este titular.

Şi a venit şi momentul acesta pentru că joi, 10 decembrie 2015, conducerea Ministerul Afacerilor Interne (MAI) anunţa faptul că „chestorului de poliție Ion Stoica i-a încetat exercitarea cu caracter temporar a funcției publice de secretar general al Ministerului Afacerilor Interne”. Ca atare, luni, 14 decembrie 2015, Ion Stoica se va prezenta la IPJ Vâlcea, acolo unde îşi va prelua mandatul de la interimarul comisar – şef Nicolae Sărdărescu, acesta din urmă anunţând că se va întoarce ca şef al Secţiei de Poliţie Horezu.

De altfel, Nicolae Sărdărescu a mărturisit că în viitor nu va renunţat la funcţia de inspector – şef al IPJ Vâlcea, el dorind să se înscrie la concurs când Stoica se va pensiona. „Domnul chestor Stoica se va întoarce la Poliţia Vâlcea, iar eu mă întorc la Horezu. Când se va scoate postul la concurs, în mod cert îmi voi depune candidatura. Nu candidez la Primăria Horezu! Este o aberaţie! Am văzut şi în presă şi m-au întrebat foarte mulţi despre acest lucru. Însă vreau să lămuresc lucrurile şi vă spun sincer că singura candidatură a mea va fi pentru şefia IPJ Vâlcea, când postul se va scoate la concurs!” – ne-a declarat comisarul-şef Nicolae Sărdărescu.