Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Se caută 300 muncitori în domeniul agricol pentru a lucra în Portugalia

Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Vâlcea ne transmite, printr-un comunicat de presă, că se caută, pentru angajare, 300 de persoane pentru locuri de muncă în domeniul agricol (culegători zmeură, ambalare, etichetare) în Portugalia prin intermediul Reţelei EURES.

Durata contract: aproximativ 2-3 luni. Se lucrează 40 de ore/săptămână, dar există posibilitatea efectuării orelor suplimentare în funcție de producție. Sunt preferate persoanele cu experiență în recoltarea zmeurei sau experiență în domeniul agricol în sere.

Beneficii: Angajatorul asigură cazare contra cost: 2 euro/zi, în dormitoare, containere sau case separate, în funcție de sex. Angajatorul plătește transportul către Portugalia, costul acestuia va fi dedus din primele salarii. De asemenea, angajatorul asigură prânzul/cina sau plătește 4,52 euro/zi pentru fiecare zi lucrătoare, pentru alocația de hrană, plătită la sfârșitul lunii împreună cu salariul.
Salariu: minimum 603 euro brut/lună – maximum 1199 euro brut/lună.

Limbă străină: Limba engleză/spaniolă/portugheză – cunoștințe de bază (dar nu este obligatoriu).

Persoanele cu domiciliul în județul Vâlcea, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES – dl. Liviu COCHIRLEA din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vâlcea din Rm.Vâlcea, Str. Dacia, nr. 8, Etaj III, cam. 302, tel: 0350419.715, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate.

Înscrierea în baza de date pentru această ofertă se realizează pe baza următoarelor documente: Copie CI/pașaport; Cerere (formular tipizat); CV EUROPASS în limba română.
Termenul limită pentru depunerea documentelor: 31 decembrie 2017.