Acasă Economie Românii cheltuie în medie 87 lei/an pentru servicii poștale

Românii cheltuie în medie 87 lei/an pentru servicii poștale

foto anchetaonline.ro

foto anchetaonline.roCatalin Marinescu, presedintele Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii(ANCOM) a declarat ca romanii cheltuie in medie 87 de lei/an pentru servicii postale. In oras, media este de 106 lei/an si firmele aloca anual 3.400 lei pentru astfel de servicii.

Clientii, persoane fizice, isi aleg furnizorul de servicii postale tinand seama de tarifele practicate, viteza de livrare, siguranta trimiterilor si respectarea timpilor de livrare.

Aproximativ 45% dintre expeditorii persoane fizice ar fi dispusi sa plateasca dublu, daca la nivel national , scrisoarea ar ajunge in aceeasi zi si o teime ar plati dublu daca un colet expediat la nivel national ar ajunge a doua zi, se spune intr-un comunicat.

Rezultatele de mai sus, s-au obtinut in urma unor studii pe esantioane reprezentative de persoane fizice si juridice la nivel national, pentru a vedea preferintele de consum ale utilizatorilor de servicii postale din Romania. Aceste studii au fost realizate pentru ANCOM la sfarsitul anului 2015.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.