Acasă Monden Maroon 5 vine în România

Maroon 5 vine în România

Foto: ww2.kqed.org

Foto: ww2.kqed.orgRenumita formaţie Maroon 5 va susţine, în premieră, un concert în România, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 5 iunie 2016, au anunţat organizatorii, Marcel Avram, East European Production, D&D East Entertainment.

Maroon 5, formată din Adam Levine, Jesse Carmichael, James Valentine, Mickey Madden şi Ryan Dusick, a luat fiinţă în 2001. După anul 2005, după ce trupa a primit premiul pentru “Cel mai bun artist nou” în cadrul premiilor Grammy, băieţii au avut 5 turnee mondiale pentru promovarea primului lor album.

Piesa “Moves Like Jagger” a celor de la Maroon 5 a devenit unul dintre cele mai bine vândute single-uri din toate timpurile, cu vânzări de peste 8,5 miliaone de exemplare în întreaga lume. Single-ul de debut al albumului “V”, “Maps”, a stabilit recordul pentru cel mai bun start al unui grup în TOP 40 în 18 ani şi a intrat în Top 100 în peste 18 ţări.

De-a lungul celor 15 ani de activitate, trupa Maroon 5 a vândut peste 20 de milioane de albume şi 70 de milioane de single-uri în întreaga lume. Turneele lor au inclus marile oraşe ale lumii, concertul din 5 iunie de la Bucureşti face parte din turneul de promovare al celui mai recent album, “V”.

Biletele pentru primul concert Maroon 5 din România, programat pentru 5 iunie 2016 în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor, începând cu 30 martie 2016, ora 16:00.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.