Acasă Economie NURVIL Râmnicu Vâlcea angajează

NURVIL Râmnicu Vâlcea angajează

NURVIL Rm.Vâlcea, dealer autorizat AUDI și VOLKSWAGEN în cadrul reţelei PORSCHE ROMANIA, angajează în cadrul Departamentului de producție, prelucrare, asamblare, livrare caroserii și alte componente auto – personal specializat în următoarele posturi:

1. Responsabil calitate, 1 post, responsabilităţi: asigură controlul de calitate a fabricației si al produselor finite, abilităţi: pentru tehnician, experință de cel puțin 10 ani, pentru inginer de minim 3 ani.

2. Responsabil omologări, 1 post, responsabilităţi: răspunde de activitatea de omologare si autorizare a produselor sau a sistemelor de lucru; abilităţi: experiență de minim 3 ani.

3. Tehnolog, 1 post, responsabilităţi: răspunde de definirea și respectarea tehnologiior de lucru; abilităţi: experiență de minim 3 ani.

4. Proiectant, 1 post, responsabilităţi: lucrează împreună cu șeful echipei la proiectarea de produse finite, repere sau subansamble; abilităţi: experiență de minim 3 ani.

5. Operator mașini unelte, 1 post, responsabilităţi: răspundere de exploatarea mașinilor unelte avute în primire; abilităţi: experiență de minim 5 ani.

6. Sudor, 1 post, responsabilităţi: execută lucrări de sudura folosind echipamentul din dotare; abilităţi: experiență de minim 3 ani.

7. Tapițer, 1 post, responsabilităţi: execută lucrările de tapițare care survin în fabricarea autovehiculelor modificate constructiv; abilităţi: experiență de minim 3 ani.

Se oferă: salariu atractiv, training de specialitate

Persoanele interesate sunt rugate să depună CV-ul însoţit de o scrisoare de intenţie la punctul de lucru din Rm. Vâlcea, str. Ștrandului, nr. 52A, Jud. Vălcea, 0250/703600 sau e-mail: office@nurvil.ro, până la data de 31.08.2018.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.