Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Noile modele de Audi, A5 Sportback, Q2, Q5, Q7 prezentate de NURVIL RÂMNICU VÂLCEA (FOTO – VIDEO)

Nurvil Râmnicu Vâlcea, dealer Audi, organizează în partenerait Audi România în zilele de 05-06 Mai 2017 , une eveniment, Roadshow Audi are loc in perioada Aprilie-Iunie 2017, la nivel national.

Obiectivul este de a prezenta noile modele Audi– static si dinamic – direct către clientul final, pentru a prezenta beneficiile dar și ceea ce aduc nou, față de modelele anterioare.

Scopul este promovarea celor mai noi modele Audi: A5 Sportback, Q2, Q5 la care se adaugă Q7, în cadrul acestui eveniment, de tip caravană, desfășurat în perioada 05-06 mai 2017.

Decizia organizării acestui gen de eveniment, de tip caravană, vine ca urmare a lansării unei noi strategii referitoare la apropierea de clienții Audi, în sensul că pot descoperi cele mai noi modele Audi, într-un proiect unic, fiind disponibile în același timp pentru test drive cele mai noi modele.

Open doors, la Nurvil, este deschis către o plajă largă de actuali dar și de potentiali clienți, care vor beneficia de interacțiunea cu noile modele, dar și de consultanță specializată din partea specialiștilor Audi. Aceștia vor fi la dispoziția clienților pe parcursul desfășurării evenimentului.

Este clar că în cadrul acestui gen de activitate, vor putea observa avantajele noilor modele, care sunt menite să răspundă exigențelor clienților Audi, dar și provocărilor competiției.

Evenimentul începe pe 05 Mai, ora 10,00 cu o prezentare a noilor modele, fiind prezentă presa, managementul, consilierii de vânzări.

Acesta va continua pe tot parcursul zilei, cu sesiune de test-drive cu noile modele, ce se se va desfășura pe întreaga durată a zilei de 05 Mai până la orele 17,00.

Modelele promovate în cadrul evenimentului sunt:

Noul Audi A5 Sportback

Design exclusivist, eficiență impresionantă și sportivitate dinamică

Cel mai sportiv model Audi din clasa A cu performante remarcabile, A5 Sportback se aliniază unui design de prestigiu, premiat și apreciat pentru îmbinarea armonioasă între eleganță și dinamică: interior spațios și luminos, faruri LED Matrix cu indicatori de direcție dinamici, îmbinare armonioasă între funcționalitate și design. Aspectul său urban se potrivețe unui șofer cu stil de viață activ, care îmbină confortul, tehnologia și pasiunea pentru condus.

Noul Audi Q2 intră pe scenă ca un model urban cu multe muchii, un caracter individual cu un limbaj de design complet nou. Deosebit de încrezător în forțele proprii și echipat cu puternicele motoare TFSI și TDI ce oferă puteri între 116 și 190 CP. Acestea sunt disponibile la cerere cu tracțiunea integrală permanentă quattro. Dotările sale acoperă orice tip de cerință și aduc caracteristici ce până acum puteau fi întâlnite la clasele superioare. În ceea ce privește conectivitatea: aceasta poate fi exemplificată cu ajutorul Audi smartphone interface și al celor mai noi generații de sisteme audio și de infotainment. Audi Q2 pornește cu 6 motorizari și cu o nouă direcție progresivă, al cărei raport de transmisie variază în funcție de acțiunile șoferului asupra volanului. Amortizoarele adaptive sunt opționale, precum și Audi drive select, cu ajutorul căruia șoferul poate modifica modul de condus al modelului Q2.

Pregătit pentru moment. Noul Audi Q5.

Nu lăsaţi nimic la voia întâmplării. Indiferent dacă este vorba despre confort, stil sau dinamică: Audi Q5 convinge din primul moment. Atât de impresionantă este apariţia sa, atât de puternic este motorul său, atât de inovative sunt tehnologiile sale. Şi atât de diversificate posibilităţile pe care le oferă. În fiecare zi ceva nou – cu Audi Q5.

Fiecare detaliu al noului Audi Q5 poartă amprenta design-ului caracteristic al seriei Q şi personifică dinamica şi suveranitatea. Şi aici vorbim despre forma marcantă a capotei sau linia descendentă a plafonului, despre oglinzile exterioare montate pe flancurile laterale şi despre linia discretă a geamurilor.

Modelul Audi Q7 reprezintă rezultatul unei idei ambițioase. Acesta este masculin și radiază cu lejeritate deopotrivă. La interior, acesta oferă confort la cel mai înalt nivel și mai mult spațiu. Motorul 3.0 TDI accelerează varianta cu cinci locuri de la 0 la 100 km/h în doar 6,3 secunde.

La dezvoltarea noului Audi Q7 au participat 20 de ani de experiență în domeniul construcției ușoare. Echipat cu motorul 3.0 TDI, acesta este mai ușor cu 325 kg față de predecesorul său. Măsurile construcției ușoare se regăsesc în multe detalii ale noului Audi Q7, de la bord până la podeaua spațiului pentru depozitare, asigurând mai mult dinamism și eficiență superioară.

Loredana POPESCU

Specialist Marketing

Nurvil Râmnicu Vâlcea.

loredanam.popescu@nurvil.ro