Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Aplicația DeLucru, pe prima pagină a catalogului „Cele mai inovatoare companii din România”

BUSINESS Magazin a lansat de curând a zecea ediţie a catalogului „Cele mai inovatoare companii din România”, ce cuprinde proiecte inovatoare, concepute sau aplicate de companiile din România în varii domenii. În ediţia din acest an, un loc de frunte o ocupă aplicația DeLucru, care a fost selectată pentru prima pagină a revistei Business Magazin, ca fiind cea mai inovatoare aplicație din 2023. Aplicația DeLucru a fost realizată cu ajutorul omului de afaceri vâlcean, Gili Boruz.

În era digitală, căutarea unui loc de muncă și construirea rețelei profesionale au fost transformate de aplicații inovatoare. Un exemplu notoriu este DeLucru, o aplicație ce a revoluționat modul în care ne conectăm cu oportunitățile de carieră și cum ne gestionăm prezența online în lumea profesională.

Aplicația utilizează algoritmi avansați pentru a furniza utilizatorilor o experiență personalizată de căutare a locurilor de muncă. Recomandările de joburi și conexiuni sunt adaptate în funcție de profilul și interesele fiecărui utilizator, facilitând procesul de găsire a oportunităților potrivite.

De asemenea, în aplicația DeLucru, pe lângă locuri de muncă, poți găsi și specialiști din aproape orice domeniu, de la agenți imobiliari, arhitecți, constructori, fotografi, până la traducători, secretare, mecanici auto, șoferi, avocați sau chiar bone. Și asta nu e tot! Cu aplicația DeLucru, poți să discuți în direct cu specialistul prin chat și chiar să trimiți poze cu „problema” de rezolvat!