Acasă Dezvăluiri Poliţist din Vâlcea, bătut chiar în postul de poliţie

Poliţist din Vâlcea, bătut chiar în postul de poliţie

Foto: Vocea Valcii

Foto: Vocea Valcii

Agresiune într-un post de poliţie din judeţul Vâlcea. Un om al legii a fost bătut chiar în incinta instituţiei, alegându-se cu răni serioase la faţă. Acum, agresorul a fost trimis în judecată pentru ultraj, el riscând o pedeapsă cu închisoarea de la 4 luni şi jumătate la 3 ani sau amendă penală.

Incidentul a avut loc în luna februarie a anului 2014, însă abia acum a fost soluţionat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bălceşti. Din informaţiile pe care le avem, agresorul este Stelian Ştirbu, din localitatea Ghioroiu, care este cunoscut ca un individ ce reclamă tot ce mişcă în comună.

În ziua cu pricina, el a mers la Postul de Poliţie Ghioroiu pentru a depuse o reclamaţie. Omului nu i-a convenit că nu este băgat prea mult în seamă de poliţişti şi a devenit agresiv verbal şi fizic. S-a luat la harţă cu agentul de poliţie Iulian Constantin Ciobanu, pe care l-a îmbrâncit chiar în sediu. Atunci, poliţistul a vrut să ia măsuri şi l-a invitat pe Stelian Ştirbu să iasă afară din instituţie. Numai că, atunci când îl conducea la uşă, individul recalcitrant s-a întors şi l-a lovit pe poliţist direct cu pumnul în faţă, provocându-i omului legii răni.

Agentul de poliţie Iulian Constantin Ciobanu şi-a scos certificat medico-legal, iar agresorul Ştirbu s-a ales cu un dosar penal pentru ultraj. Cauza a fost înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălceşti, iar procurorii au finalizat cauza vineri, 9 octombrie 2015, când au înregistrat dosarul pe rolul instanţei Judecătoriei Bălceşti.

Aşadar, inculpatul Stelian Ştirbu a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de ultraj, iar dacă va fi găsit vinovat el riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 4 luni şi jumătate la 3 ani sau amendă penală.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.