Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto arhiva Vocea Valcii

ACŢIUNI în FORŢĂ! 250 de poliţişti au „ars la buzunare” 318 vâlceni!

foto arhiva Vocea ValciiCirca 250 de poliţişti au descins la acest sfârşit de săptămâni în mare parte din localităţile judeţului Vâlcea. Pieţele, târgurile, sărbătorile comunale, dar şi activităţile turistice au fost atent supravegheate, iar persoanele care au fost prinse că au încălcat legea, au fost aspru sancţionate. Asta ca să nu mai spunem de agenţii de circulaţie, care n-au stat cu mâinile în sân, ci au ieşit în stradă pentru a-i „arde la buzunare” pe şoferii indisciplinaţi.

„Din totalul efectivelor angrenate în misiunile din acest sfârşit de săptămână, în judeţul Vâlcea peste 150 sunt de la structurile de ordine publică, 70 de la poliţia rutieră, dar şi 30 de la structurile de investigare a criminalităţii economice, investigaţii criminale şi de ordine publică” – menţionează purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu.

Acţiunile oamenilor legii au dat şi roade, în doar două zile, poliţiştii de la Rutieră au dat 263 de sancţiuni contravenţionale, iar ca măsură complementară, au fost reţinute 23 permise de conducere. 76 din sanctiuni au fost date pentru nerespectarea regimului legal de viteză. În final, rutierii au retras şi 8 certificate de înmatriculare.

De asemea, poliţiştii vâlceni au mai aplicat şi 55 de sancţiuni contravenţionale, „majoritatea pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite”. Aşadar, în total, la IPJ Vâlcea s-au înregistrat 318 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 87.730 de lei. Acţiunile vor continua în forţă şi în cursul zilei de duminică, 26 iulie 2015.