Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto facebook

FOTO: Prieten al CRIMINALULUI care a şocat VÂLCEA, REŢINUT pentru 24 de ore

foto facebook

UPDATE: În data de 22 aprilie, Sărsan Toma Calistat a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea care a dispus faţă de acesta măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

 

Un tânăr de 18 ani, produs tot al sistemului de asistenţă maternală din judeţul Vâlcea a fost reţinut pentru 24 de ore pentru infracţiunea de lovire şi alte violenţe. Este vorba despre Sărsan Toma Calistrat de 18 ani, care, în noaptea de 20 spre 21 aprilie 2018, aflat în apartamentul unui cunoscut de-al său a sărit la bătaie pe fondul unor divergenţe mai vechi şi a consumului de băuturi alcoolice. 

Incidentul a avut loc într-un apartament din cartierul Ostroveni, iar Sărsan l-a lovit pe Dincă Marius Remus şi pe prietena lui. Bărbatul bătut de Sărsan şi-a scos certificat medical şi are peste 20 de zile îngrijiri medicale şi atât el, cât şi prietena lui au depus plângeri la poliţie.
În cursul zilei de duminică, 22 aprilie 2018, Sărsan Toma Calistrat va fi prezentat la Judecătoria Râmnicu Vâlcea cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.