Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ARHIEPISCOPIA RÂMNICULUI: Tabăra “Hristos împărtăşit copiilor” la Mănăstirea Turnu

În perioada 29-31 august a.c., cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învățământ și activități cu tineretul, Parohia Mădulari din Protoieria Drăgășani a organizat la Mănăstirea Turnu o tabăra pentru tinerii din cadrul proiectului „Hristos împărtășit copiilor”.

În cadrul taberei au fost organizate mai multe activități catehetice și educative susținute de către Părintele Sichigea Daniel Ionuț și doamna profesoară Sichigea Anca, precum și o serie de pelerinaje la mănăstirile Cozia, Stănișoara, Antim din Râmnicu-Vâlcea.

Tabăra a fost organizată de Parohia Mădulari în parteneriat cu Asociația Comunitară Beica Mădulari și Primăria Mădulari.

„Tabăra este un mijloc prin care reușim să oferim acestor copii posibilitatea de a vizita vetrele de sihăstrie din Arhiepiscopia Râmnicului, însă, în același timp, constituie și o modalitate eficientă de a le păstra interesul pentru obținerea unor rezultate deosebite la învățătură și pentru participarea la activitățile catehetice pe care le desfășurăm la parohie. Pentru mulți dintre ei, taberele parohiei noastre sunt primele experiențe de acest fel, fapt care ne motivează în a continua în fiecare an acest proiect” – a precizat Părintele Sichigea Daniel Ionuț.