1

REVANȘA PENTRU YALTA

Pe 19 mai, la referendum, nu trebuie săavem simpatii de stânga sau de dreapta, săfim pro sau anti Băsescu. Miza jocului este infinit mai mare. Nu trebuie sădevenim o generație care peste sute de ani va fi blestematăde strănepoții noștri, că rora le-am distrus viitorul. Nu vrem săne credeți pe cuvânt, pentru că nici nu avem acest drept. Vrem doar ca împreunăsăanalizăm faptele. Acestea sunt:

– În anul 1944, la Yalta, în Crimeea, marile puteri ale lumii, au stabilit trecerea României în sfera de influențăa Rusiei. Noi eram doar spectatori, nu puteam face nimic. Dacă atunci eram la același nivel de civilizație cu Grecia și Finlanda, După 45 de ani de comunism, am ajuns în coada Europei. Acum, în 2007, suntem din nou în situația din 1944. Numai că acum suntem și actori, nu doar spectatori.

– La câteva zile După revoluția din ’89, Iliescu l-a numit ca ministru al Armatei, pe generalul Nicolae Militaru, un general care fusese trecut în rezerva în anii ’70, fiind dovedit ca agent KGB. După câteva luni, la presiunile tinerilor ofițeri din CADA, Iliescu a fost nevoit să-l înlocuiască pe Militaru cu Stănculescu. Remember:
Cazul GușăÎn urmăcu un an, la OTV, a venit un subofițer SRI din județul Prahova, care a declarat că l-a însoțit pe Gușăla Moscova, în mai multe rânduri, de unde primea instrucțiuni. Dan Diaconescu poate da un rezumat al interviului.

Cazul PatriciuDupă ce o firmăturcească cumpărase Petromidia cu 250 mil.$, sub pretextul că nu a făcut investițiile la care se angajase, Rafinăria i-a fost luatăși vândutălui Patriciu cu 35 mil.$. La vremea respectivă, Patriciu nu poseda nici măcar 100.000 $. De unde au provenit banii, nu cunoaștem? Putem doar săne imaginăm.

Pentru a înrobi o țară , astăzi nu mai trebuie săo cucerești. O faci dependentăde tine din punct de vedere energetic și îți plantezi agenți de influență, spioni și cozi de topor în punctele cheie ale țării respective. Este mult mai ieftin și eficient. Băsescu, încă pățânat cum îl știm, nu a vrut săfacă jocul Moscovei, lucru pentru care a fost pedepsit, După cum s-a văzut.

Pe 19 mai, soarta României pentru următoarele sute de ani, este în mâinile noastre. Dumnezeu săne binecuvânteze!