Acasă Arhiva Petre Ungureanu nu are încredere în justiție

Petre Ungureanu nu are încredere în justiție

” PLD-ul, în drumul spre conturarea pe eșichierul politic

” „Te poți aștepta la orice, din partea ei (justiției – n.r). De foarte multe ori, dăhotărâri dintre cele mai bizare. Nu m-ar mira ca într-o zi, în urma unei astfel de hotărâri, săaflăm că Statuia Independenței, din Rm. Vâlcea este îmbrăcatăindecent” – a glumit deputatul

 

Președintele PLD Vâlcea, deputatul Petre Ungureanu a declarat, cu ocazia unei conferințe de presă, organizatăcu puțin timp în urmă, că partidul din care face parte se aflăîntr-o perioadă de inițiere politică , de conturare pe eșichierul politic românesc. „Alegerea, la Vâlcea, a structurilor de conducere reprezintăun pas important pentru noi” – a menționat parlamentarul. Petre Ungureanu a mai spus că , din punctul său de vedere, este important ca membrii PLD sănu aibă, în spate, o notorietate negativă. „E mai bine sănu fie prea cunoscuți, dar săfie curați. Dacă au potențial, pot săse facă remarcați în sânul acestei formațiuni politice ( )La nivel județean, vom acorda mare atenție celor pe care îi înscriem în partid” – a declarat el. În ceea ce privește activitatea sa din Comisia Juridică a Camerei Deputaților, deputatul a precizat: „PNL, care dispune în acest moment în Camerăde sprijinul pesediștilor, vor vota pentru ca eu împreunăcu alți doi colegi săfim dați afarădin comisie, trimițându-ne, astfel, la despăducherea frunzelor de dud ” – a mai adăugat el.

Petre Ungureanu a mai adăugat că în cel mai scurt timp posibil, PLD va întocmi listele ce conțin candidații pentru Parlamentul European. „Condițiile pe care aceștia trebuie săle îndeplinească sunt extrem de complexe și complicate” – susține deputatul. Întrebat ce părere are despre justiția românească , parlamentarul a declarat: „Te poți aștepta la orice, din partea ei (justiției – n.r). De foarte multe ori, dăhotărâri dintre cele mai bizare. Nu m-ar mira ca într-o zi, în urma unei astfel de hotărâri, săaflăm că Statuia Independenței, din Rm. Vâlcea este îmbrăcatăindecent” – a glumit el.

Olivia Parvu

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.